2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@köyündelisi ben ders ders gidiyorum şuan mikro iktisatı bitirdim sorularını çözüyorum alanı bitirip sonra gkgy düşünüyorum ama motive olamadım hala akşam eve gidince ders çalışma isteği gelmiyor
-
Alanı bitirip gk gy çözme benim de aklımdaydı, fakat iş yoğunluğu ile baktım ki alanı bitirebilirsem gk gy ne kadar bakabileceğim, o yüzden paralel götüreyim diye düşündüm.
-
benimde ne kadar zamanım kalacak bilmiyorum belki de hiç kalmayacak ama tek birşeye odaklanmazsam çok dağılıyor zaten çalışma fırsatı hep olmadığından yavaş gidiyor ders ders halletmek istedim biz diğerlerine göre 1-0 gerideyiz malesef
-
@sweezyy, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
l
Haklısınız hocam, çok dağılıyor ve yine haklısınız, diğerlerine göre gerideyiz. Hepimizin hakkında hayırlısı...
-
@paretowilfredo Hocam sana bir sorum var.2018 kpss ye girersem 2017 puanım yanıyor mu?Mesela 2018 de daha düşük puan aldım diyelim bunun bana 2017 için bir dezavantajı olur mu?
-
@köyündelisi hakkımızda hayırlısı tabiki nasibimizde varsa olur yeterki emek verelim
-
Arkadaşlar askerdeyim şu anda, e kitap okuyucum var ordan not okumaya çalışıyorum, elinde pdf word vs şeklinde kaynak olan varsa paylaşabilir acaba? cok makbule gecer
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
pareto hocam linkleri sildiniz. eyvallah.
peki linklerdeki konu hakkında ne düşünüyorsunuz? -
Merhaba herkese,
Kısaca kendimi anlatıp şuan ki durumum hakkında yardım isteyeceğim sizden. 2015 te hiç bi temelim olmadan alan çalışmaya başladım dershane eşliğinde. P35 73 puan aldım. 2016 da ise P35 im 81 oldu. Ancak kpss sınavından hemen sonra işe girdim. Çok bunaldığım için. Bi guy sınavına girdim ancak işle eş zamanlı çalışmak işime gelmedi ve elendim kurumdan. Hiç çalışmadan girdim çünkü. Bir yıl ara vermiştim.
Ancak şimdi bu hafta itibariyle tekrardan hazırlanmaya başladım. Sorum şu 6 ay gibi bir sürede nasıl bir strateji izlemem lazım. 6 ay da yapabilir miyim? Önerileriniz nelerdir? -
Benimde bi ayagim bu gruota olacak.2018 kpss temel hedefim.hayirlisi olsun hakkimizda
-
Arkadaşlar elinde hukuk ve muhasebe notu olan pdf olarak atabilir mi?
-
@anybody bende işle çalışarak yapıyorum bende 6 aya sıfır başladım sadece mikro iktisat çalıştım bnce aklımıza koyduktan sonra olmayacak bişey yok
-
@marjinalfaydali hayırlısı olsun inşallah yapabiliriz
-
herkes çalışma stratejilerini paylaşsa ne güzel olur bizim grupta ses yok
-
@sweezyy ders ders bitiriyorum geçen yıl not çıkarmak zor ve zaman aldığı için sadece kitaptan okuyup altını çiziyordum ve soru çözümü yapıyordum ancak kpss a sadece kpss ile sınırlı değil ve kendinizi sürekli hazır tutmanız gerekiyor bir ilan geldiğinde 1 ay içinde bütün dersleri tekrar edecek notunuz olması gerekiyor yoksa ilan geldikten sonra hukuk nasıl biter koca iktisatı baştan nasıl okuyayım diye cebelleşip duruyoruz.
O yüzden artık not çıkarıyorum ama notlarda sadece karıştırdığım ve bilmediğim yerleri yazıyorum ve bu sayede artık beynime kazınmış bilgileri tekrar etmekten çok yeni bilgiler yüklüyor ve ayrıca bu sistemle her konu bir günde bitebiliyor. artık 1 günde anayasa tekrarı yapıp konsensustaki soruları çözebiliyorum keza diğer dersler için de aynı şey geçerli tek sorun muhasebe.Muhasebe için hala kısa ve öz bir kaynak bulamadım. -
Benim kpss puanim 73.81 siralamam 12 bin.belki bi ihtimal guy gelir bi de halkbanka girecegim.onun disinda kpss ye girecegim icin buna yonelik calisiyorum.gecen sene cok video dinlerdim bu sene daha cok konu arti soru gidecegim.gecen ay mikro ve makroyu konu olarak bitirdim not cikararak simdi bi yandan soru cozup bi yandan katalaksi calisiyorum.muhasebede de burdaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine a kadronun muhasip kitabini aldim iyiki almisim cok ama cok guzel bir kitap.muhasebede fecen yildan notum cok o yuzden sadece onemli yerleri ciziyorum sonra tibe ayni yayinin soru bankasini cozecegim.maliye temelim iyi kpss de 26 netim vardi.notlarimda cok.bu yuzden maliyeyi en sona birakacagim.hukukta ise medeni ticaret borclar ce cezada guzel not cikarmistim onlara bakip soru cozerim muhtemelen.icra anayasa idare ise eksik kisimlarim..halkbanka kadar idare ve ceza bakmayacagim cikmayacagi icin.diger hukuklari calisacagim.bunun disinda gk gy malesef cok yetersiz.matematigim fena degil ama tarigte sifirim bu sene gecen seneki hatayi yaoma istemiyorum adam akilli gk gy de calismak istiyorum ama nasil bir program olustururum bilmiyorum.sona mi birakmak mantiklidir yoksa hemen bitirip butun sene sadece soru cozmek mi bilemedim...
-
@guyan-gelmiş çalışma stiliniz çok güzel geçen yıl kaç almıştınız KPSSden
-
@marjinalfaydali bence GKGY son zamanlarda çalışıp taze taze kalması tarih falan çok unutulan dersler şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum
-
@sweezyy p 48 81 küsur ama açıkçası yoğun bir çalışma donemi geçirmedim gecen sene guy kurum sinavindan sonra hic bakmadim.disiplinli calisan herkes 80 üstü alır bu sinavdan