2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@quadro merhaba bahsettiğiniz kitapları birine vermediyseniz alma imkanımız var mı acaba?
-
@pareto_wilfredo hocam hukukda 28 30 civari yapabilmek icin kpss de ne yapmam gerekir hakimlik soru bankalarinimi cozmeleyim
-
herkese iyi akşamlar elimdeki kitapları başka arkadaşlara yararlı olması için vermek istiyorum kitapların tamamı temizdir. elimden gelse kargoyu da kendim karşılamak isterim ama şuanda böyle bir durumum yok maalesef. elimde olan kaynakları madde şeklinde belirticem yaptığım büyük bir şey değil elbet ama lütfen gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız özelden yazsınlar bana şimdeden Allahım herkesin yolunu açık eylesin inşallah iyi çalışmalar dilerim.
- Zeynel dinler iktisat çıkmış sorular (2015 basım 2 cilt)
- 4t maliye 8. baskı
- pegem akademi muhasebe çözümlü soru bankası
- pegem akademi hukuk çözümlü soru bankası
- tüyo mülakat soruları 1. baskı fotokobi
- pelikan tamamı çözümlü 7'li deneme
- murat yayınları 2013 yılına kadar çıkmış kpss soruları deneme şeklinde
-
@adam-simith bol bol tekrar edip konsensus çözmek yeterli bence
-
Kurum sınavları ve 2018 kpssye hazırlanan biri olarak Erdal unsalin makro ve mikro iktisat kitaplarını önerir misiniz? Iktisati özellikle çok daha kapsamlı öğrenmek istiyorum.
-
@ouzakbas mikroda erdal ünsal daha ayrıntılı anlatır. Ama daha çok bilgi istiyosan zeynel dinler mikroekonomi daha iyidir. Makroda erdal ünsal rakipsiz bence.
-
@ff erdal ünsal mikro gerçekten klasik sınavlar için en ideal kaynaktır. Sınavlardaki mikro sorularının büyük çoğunluğu oradan gelir.
-
@antimülakat doğru hocam. Ama kpssdeki test sorularında erdal hocanın kitabında yazmayan yerlerden de çıkabiliyo. Örn 2015te risk sever risk sevmez sorusu. Tabi bu çok istisnai oluyo
-
arkadaşlar merhaba benim problemim iktisat yani çalışırken her şey iyi hoş üstüne sorularınıda rahat çözüyorum ama kpss ye girdiğimde sanki sorularla uzaydan gelmiş gibi bakışıyoruz:( yani anlatmak istediğim hangi kitaptan çalışırsam çalışayım o sorular bana bir değişik geliyor.. bu sefer bunu yaşamak istemiyorum lütfen bana en ideal kitabı önerebilrmisiniz iktisat için yada çalışma yöntemlerinizi ?
-
@ff a kadro dersanesinin iktisat kitabından hazırlanmıştım sınava çok güzel bir kitap ancak kurum sınavları için yeterli mi bilemiyorum. 1-2 ay içinde mhuy sınavı olursa Erdal ünsal in kitabını bitirebilmem zor gözüküyor. Kafam karmakarışık oldu iyice.
-
@ouzakbas hocam test sınav için gerek yok zaten bence. Kpss kaynakları yeterli olur diye düşünüyorum
-
çalışmalar nasıl gidiyor arkadaŞLAR
-
Kendi adıma, berbat gidiyor. Bütün gün yorucu mesai ardından eve gelip kitap başına geçmek çok zor.
Sanırım motivasyon teşkil etmesi için dershaneye kayıt yaptıracağım -
her sene kpss'den sonra kurum sınavlarına yoğunlaşma planı yapıyorum ama ilansızlıktan kendimi yine kpss'ye çalışırken buluyorum bu kısır döngü acaba ne zaman bitecek ?
-
hem işte çalışıp hem a grubuna hazırlananlardanım bende sizde öylesiniz galiba gerçekten iki işi bir arada götürmek o kadar zor ki hangisine adapte olacağız dersane işini bende düşündüm ama vakit kaybı da teşkil etmez mi
-
Elbette büyük vakit kaybı olacak, fakat böyle de gecem gündüzüm birbirine giriyor, işyerinde daha agresifim, evde tadım tuzum yok, dershane belki bir nebze olsun değişiklik katar düşünüyorum hocam
-
@köyündelisi çalışma düzenininz nasıl peki
-
@sweezyy Pazartesi İktisat Türkçe; Salı Maliye Matematik; Çarşamba Hukuk Coğrafya; Perşembe Muhasebe Tarih; Cuma, İktisat Vatandaşlık; Cumartesi Hukuk Matematik;
Pazar da Muhasebe Tarih.Böyle bi planım var, götürebildiğim kadar GK GY ile götürmeyi planlıyorum.
-
çok iyi görünüyor allah yardımcımız olsun
-
@sweezyy Amin hocam, Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
Sizin çalışma planınız nasıl ?