2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@1umut maksimus var 2014 basım ama faydalı olur. Geçen sene onu çözdüm sadece 27 netim çıktı
-
@rootofallevil hocam baktim da simdi o satista degil:( belki fotokopisi vardir bakmak gerek. Cok tesekkur ederim
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Muhasebenin sözel konularına nereden çalışabiliriz? TMS TFRS UMS vb konulara... 2016 sınavında 15, 2017 sınavında 17 tane salt sözel soru çıkmış.
Bu konuda tavsiye verecek biri var mı? Bu arada bu kadar soru çıkmış mıydı ya? Fazla geldi sanki biraz.
-
Arkadaslar ankaradaki iktisatcilardan özgur ozcan ve murat bilemden ders aldiniz mi hic bilginiz var mi ozellikle ozgur ozcan hocadan?
-
@rootofallevil muhasebede zamanida gozonune alırsak sağlam bir özgun soru bankası lazım cıkmıslar ve numerus dısında
-
@zenginmemur A kadro , numerus cikmislari çözmüş olarak soyluyorum
-
@veblenist sözel derken yine yevmiye kayıtlı sorular vardı ama işlem gerektiren değil direkt bilgi üzerinden soruluyordu
-
@Aslan-Reyiz Syn reyis sizde kamu ile ilgili pdf not vs varmi acaba
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@Aslan-Reyiz Syn reyis sizde kamu ile ilgili pdf not vs varmi acaba
-
@aslan-reyiz tesekkurlerrr
-
Yapilacak olan secimle birlikte yeni anayasada yururluge girecek mi? Bu konuda sivada soruyla karsilastigimizda hangi maddeleri esas alacaz atkadaslar fikri olan
-
Bir fikri olan yok mu:(
-
@gigi hocam benim bildiğim her ayrıntısıyla yeni kpss de degisikliklerden sorumluyuz
-
@falanfilan Tesekkur ederim hocam
-
Diğer kpss hazırlık başlığında başkent kariyer yönetimin önceden iznini alarak reklam iletisi yazdı ve dersaneye karşı eleştiriler gelince konu kilitlendi o yüzden buraya yazacağım.
Her site gibi ty forumunda reklama ihtiyacı var ama bunun da bence bir yolu yordamı var. Ayrı bir başlık açılarak yalnızca dersanenin reklamı yapılıp kimse birşey yazmadan konu kilitlenebilirdi ama kpss başlıklarının arasına dersane reklamı yapmak ve gelen eleştirelere karşı reklam sahiplerinin aşağılayacı cevaplar vermesi bence başkent kariyerin kendi kendini bitirmeye çalışması olur ancak. Ty forumun diğer forumlar gibi olmamak için bunu dikkte alacağını biliyorum ve umuyorum. Saygılar.
-
Arkadaslar fotograf gecerlilik suresi dolup da basvuranlar oldu mu? Foto guncelleme esnasinda mi basvuru ve ucreti veriyoruz?
-
@marjinalfaydali fotoğraf güncelleme ücreti odemiyosunuz artik.gorevli fotoyu güncelliyor sadece basvuruyu siz kendiniz yapiyosunuz
-
@olursaolur cok tesekkur ederil hocam.az evvel gittim ama acayip bi sira vardi.o yuzden sabah 8 de orda olacagim insallah.
-
@marjinalfaydali fotoğraf güncellerken başvurunu da yaparsa 5 TL ödemek zorundasın. Soruyor şifren var mı diye yoksa ona da para alıyor.
-
@islimbot sordugu osym sifresi mi hocam?