2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@kutuphaneci06 ıs lm-bp konusunu kitaplar da çok hızlı geçiyor. Ben mesela orayı grafikten çalışmıyorum. Düz sözel mantıktan gidersen daha iyi olur.
-
@baumol konuyu çalışırken hiçbir sıkıntı yok sorulara geçince çoğunu yapamıyorum önyargı oluştu herhalde
-
@kutuphaneci06 Aynen öyle hocam. Silip silip tekrar çözün. Bir yerden sonra oturuyor
-
@1umut tamam hocam ben de öyle yapayım o zaman .çok teşekkür ederim
-
@otuzyılsavaşı coğrafyada çok sorunum yok hocam ama bu sene gk kısmını düzeltmem lazım.matematik en az 20 net geliyor türkçe de öyle..zaten benim çok yüksek puan hedeflerim yok p3 ten 76 77 bandında gelsin yeter. alana çok yükleniyorum.dediğiniz gibi yapayım hiç videoyla uğraşmayayım en iyisi.
sizin netleriniz çok iyiymiş.bu sene çift yıl b den de şansınız yüksek olur.Allah daim etsin: ) -
@baumol teşekkürler hocam tavsiye için
-
@marjinalfaydali
amin hocam.hepimize.eyvallah.
sizin de gy çok iyi hocam.bu netlerin üstüne çok daha da iyi olabilir tabii ki.
gk'ü de güzelce hallederseniz mükemmel olur. iyi bir de alan netleriyle birleşince puanlar-sıralamalar çok iyi olur.şu olabilir mesela
tarih27: 20d
coğ18: 14d
entelektüel bilgi 3 : 2d
güncel3: 2d
vatandaşlık9: 7d
45d 15y 41.25net
iyi.güzel.Allah bereket versin
-
@otuzyılsavaşı inşallah hocam. benim için aslolan alan puanımı yükseltmek.malesef gk gy iyi olmayınca alanı da aşağı çekiyor.Allah hepimize güzel sonuçlar nasip etsin.
-
Stok muhasebe alan var mı? Kitap pahalı olunca ben böyle bi sempati besliyorum kitaplara almaya değer mi?
-
@rorschach159 bende var hocam açıklamalarını faydalı buldum ayrıca görsel olarak hesapları veriş tarzını beğendim.Monografi ve vmy klasik soruları da var.Tekrara düşülmemiş sorularda katkı sağlayabilecek bi kitap
-
@nizâmülmülk Bu zamana kadar numerus çözdüm hem monografi hem test istiyorum ondan dolayı dikkatimi çekti alayım o zaman İlhan hoca iyidir
-
Stok muhasebe ben de kullandım tavsiye ederim arkadaşlar.
-
@shady1 reditus da kullanan varsa hangisi daha katkı sağlar acaba?
-
Muhasebe için 4t konu anlatımı yeterli mi sizce?
-
@veblenist pardon Maliye için?
-
Dostlar icra da mal beyaninda bulunma ve odeme emrine itiraz 7 gun degil mi bir degisiklik yok? Vergi hukukunda bu sureler 15 gün oldu. Ona gore bir degisiklik varsa duzeltelim.
-
@ouzakbas hayır yok ayni
-
Arkadaslar merhaba bana numerus ozgun sorularin son basim pdf si lazim . Paylasabilir misiniz
-
Murat kpss Kampı eğitimi verecekmis online geçen senelerde böyle bir eğitim verdiler mi ve hızlı tekrar için sizce yararlı olur mu?
-
@rorschach159 İçinde çoğunlukla çıkmış sorular var o yüzden çıkmış soru kitabından pek farkı yok gibi geldi bana.