2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@guyan-gelmiş ben aynı zamanda çalışıyorum düz memurum herkes kadar çalışma imkanım olmuyor günlük çalışıyorum ama sınırlı oluyor malesef ne yapacağimi şaşırdım
-
@sweezyy hocam bu kez sonlara doğru alanda illa eksikler oluyor biraz daha alan çalışayım getirisi daha yüksek diye önemsenmiyor.benim geçen sene öyle oldu.tabi o benim hatamdı ama malum alan dersleri çok fazla hep bi yetiştirme kaygısı oluyor haliyle sonlara kaldıkça o stresten gk gy göz görmüyor
-
@sweezyy ben de memurum ve evliyim evet zor oluyor suan işsiz olsam ders çalışmak daha zor gelecekti hemen bir is bulma psikolojisi ile ders çalışmak cok daha zor.o yuzden derse iste vakit ayiramiyorsan işten ciktiktan sonra 2 saat vakit ayir duzenli 2 3 saat calismayla 80 rahat bulunur hocam hedefin 85 üstü ise biraz daha fedakarlik yapman gerek
-
@guyan-gelmiş işte çalışmam çok zor fırsatım olmuyor hiç öğle araları çalışıyorum 1 saat akşamları da yavaş yavaş oturtursam 2 saat çalışırım inşallar bi yol katederim bu şekilde
-
Arkadaşlar merhaba
A Kadro ya da Murat hukuk fasiküllerinden hangisini önerirsiniz? -
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
ktan sonra 2 saat vakit ayir duzenli 2 3 saat calismayla 80 rahat bulunur hocam hedefin 85 üstü ise biraz daha fed
senin olmadı mı hocam guy?
-
@sr maalesef hocam
-
Merhaba Arkadaşlar Ben bu yola sizden önce girdim. O stresi heyecanı bilirim Bugünleri düşünerek zamanında yazmıştım bu süreci yaşadığım zorlukları. Şu an A grubunda bir meslekte çalışıyorum. Bakmak, motive olmak isteyenler için bknz: https:// kpssahedefi. blogspot. com. tr/
*Allah yardımcınız olsun -
@guyan-gelmiş, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@sr maalesef hocam
sağlık olsun hocam. dsi ortam olarak vergi dairesinden iyidir
-
Arkadaslar merhaba tarih ve cografya icin onereceginiz soru bankalari var mi?Ben pegem kullaniyorum suan
-
@summer, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Arkadaslar merhaba tarih ve cografya icin onereceginiz soru bankalari var mi?Ben pegem kullaniyorum suan
Tarihin pusulası soru bankası doğru tercih yayınları 2018 ismail adıgüzel
Doktrin yayınları kemal arslan coğrafya soru bankası 2018
-
@aslan-reyiz Cok tesekkurler bir de cografya data oneriyolar bilginiz var mi sorulari nasil
-
@summer, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@aslan-reyiz Cok tesekkurler bir de cografya data oneriyolar bilginiz var mi sorulari nasil
Data yayınları genel olarak iyidir
-
Arkadaşlar kpss döneminde hukuktan dönüşüm ve savaş kpss külliyat çözdüm.Simdi yeni bir kaynak ariyorum.
Themis ve sui generisin yeni baskilari cikmamis sanirim.Konsensusun da donusumden farki var mi sizce? -
.........
-
........
-
@kelaynak Dönüşümle aynı diyorlar onada.O yüzden bosuna para vermek istemedim acikcasi.
-
.........
-
@kelaynak Sağol hocam.
-
Özelde çalışan veya memur olan arkadaşlar, kpss'ye nasıl hazırlanıyosunuz belli bi yönteminiz var mı? Akşamları çalışmak çok zor geliyor napıcam bilemedim