2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
Teftiş isimli hukuk soru bankasiı inceleme fırsatı olan oldu mu acaaba?
-
Dostlar Ahmet Emrah tayyarin iktisadın el kitabı adlı kitabını edindim ve gayet begendim iktisadi sade ve basit bir şekilde anlatmış gereken neyse onu vermiş özet kitabı şeklinde temeli olan birine faydalı olacağını tavsiye ediyorum.
-
@bolulu, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Teftiş isimli hukuk soru bankasiı inceleme fırsatı olan oldu mu acaaba?
Roma hukuk vardı geçen yıllarda onun güncel hali .Açıklamaları iyidir tavsiye ederim.
-
4t nin 3y isimli bir hukuk seti var.Hakkında bilgisi olan var mı?
-
@aslan-reyiz eyvallah reis cok sağol
-
Twitter etkinliğine destek verelim lütfen tag #İİBFSınavİlanlariBekliyor yetkilileri, haber spikerlerini etiketleyelim sesimizi duyuralım oturup beklemek 6 aydır çözüm getirmiyor
-
Amann dostlar gk-gy ihmali yapmayalım. Stratejik düşünün her şeye rağmen A kadro olayları mülakata bakıyor ve her şeye rağmen mülakat sonucu olumsuz olabilir. Bu nedenle b kadro şansınızı garantilemeye özen gösterin.
-
@luthor, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Yok mu kitabı kullanan arkadaşlar.Adam akıllı bir hukuk kitabına ihtiyacım var ve Konsensus ile 3y arasında kaldım.Konsensus iyi deniliyor ama çıkmış soru olayı içime sinmiyor.
-
muhasebe icin Ferhat Yıldız harici soru bankası olarak ne önerirsiniz arkadaşlar?
-
@politicssbf
Bir tane ben önereyim pegem numerus. -
@luthor, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@politicssbf
Bir tane ben önereyim pegem reditus.Yanlış yazmışım.Reditus olacak.
-
Yok mu kitabı kullanan arkadaşlar.Adam akıllı bir hukuk kitabına ihtiyacım var ve Konsensus ile 3y arasında kaldım.Konsensus iyi deniliyor ama çıkmış soru olayı içime sinmiyor.
Konsensus kpss kurum çıkmış ve teftiş 2018 özgün hukuk soru bankasını tavsiye ederim.
-
merhaba arkadaşlar ben de alana çalışmaya başladım ders ders ilerleyeceğim mikroyu bitirmek üzereyim ama bazıları çok geç kalmışsın diyor.. Motivasyonum çok düştü 6ay var sınava yetişmez mi konular lütfen bana yardımcı olur musunuz
-
@mereve hocam geç kalmışşınız diyenler bir yerde haklı ki o da zaman az, bitirmeye çalışırken belki GK&GY için de günlük olarak ekleme yaparsanız (hatta konuları bitirip sorulara geçerseniz) daha rahat olursunuz. Ayrıca sadece alan bazlı alınmıyor belki ilanlara baktı iseniz. Ama mikro ve makroyu hızlıca bitirmeye çalışsanız iyi olabilir. Çünkü kalanı genellikle pek önemsemezler bu 2 ders kadar ki çokça soru da kalanından çıkar iktisattan. Mart'ta konuları fulleyip (sorular dahil) sadece soru ve deneme önerilse de ELİNİZDEN GELEN ÖNEMLİ. Eğer muhasebe ve maliyeyi ders bitir-başla ile hukukun dışında bitirip hukuku ay ay dağıtırsanız o da mantıklı.
-
@impressiveunit çok teşekkür ederim. Benim makro mikro da çok sıkıntım yok severek çalışıyorum ama not çıkararak ilerlemeye çalışıyorum o yüzden biraz yavaş oluyor sanırım. Mikro bitince maliye ile makroyu aynı anda çalışmaya başlayacağım. Günde 10 saat çalışsam da yetismez mi en çok hukuktan korkuyorum işte.. Motivasyonum çok düştü ya yetistiremicem zannediyorum öyle olunca.
-
@mereve hocam mantıklı maliye ve makro birlikte ki 10 saat çok iyi bir süre. Ama dediğim gibi gerekirse 14 saat yapın GK/GY bitirin hızlıca, sona kalırsa üzülürsünüz.
-
@impressiveunit gk gy yi makro mikro ve maliye bitince çalışırım diye düşünüyorum ama dediğiniz gibi ihmal etmemem lazım. Ama geç mi kaldım diye panik oluyorum işte motivasyonum düşüyor. Yakınımda hazırlanan kimse de yok o yüzden kimseden düzgün bi fikir de alamadım. Bu forumu yeni fark ettim oylelikle üye oldum.. Çok teşekkür ederim
-
@mereve hocam ben ulus mezunu olarak 2016ya 5 ay 2017 ye son 2 ay çalışarak çok iyi olmasa da en azından guya yetecek puanı aldım bence geç değil asla. İnanın göreceksiniz arta zaman bile kalır bahsettiğiniz tempoyla giderseniz.
-
@ronay92 ben iktisat mezunuyum bu yıl mezun oldum bu yıla kadar da mikro makro derslerine hep girdim aklımda kalsın diye o yüzden iktisatta sıkıntım çok yok halledebilirim bence ama insanlar çok moralimi bozdu işte.. Çok teşekkür ederim ya allah razı olsun insalah başarabilirim
-