2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
İktisadı nisana kadar yayarak çalışabilirsiniz buradan çıkaracağınız netler nispeten daha önemli iktisadı uzun vadede hallederken kısa vadeli planlar yapın. Mesela hukukta ders ders bile değil bölüm bölüm ilerleyin. Örneğin medenide bir gün başlangıç bir gün kişiler iki gün eşya hukuku bölümünü çalışın. En kolay bitirebileceğiniz ders maliye. Zorlayıcı değil maliyeyi 1 ayda bitirirsiniz sonra sürekli çıkmış soru çözün alacağınız net muazzam olur. Geriye muhasebe ve çeko kalıyor. Çekoyu sınava 1 ay kala bulacağınız kısa notlarla halledebilirsiniz. Muhasebede uzman desteği olsa çok iyi olurdu ancak yoksa eğer bol örnekle çalışarak öğrenebilirsiniz. Geç kalmadınız ama daha iyisini yapabilmek için fedakarlığınızı arttırmalısınız. Gkgy den bahsetmedim ama buradan alacağınız 80 puan bile alanda sizi uçurur o derece önemli ama kaale alacak kadar ciddi bulamıyoruz
-
@ronay92 evet haklısınız. İnsalah ben de başarabilirim peki siz nasıl bir çalışma planı izlediniz bu konuda da tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim
-
@tibeout çok haklısıniz. Ben gk gy ye de başlayacağım ama biraz su derslerim hafiflesin istiyorum daha rahat başlarım. Hukuk daha hiç başladım ama dediğiniz gibi ilerlemek de mantıklı olabilir. İnsanın danışacak kimsesi yokken gerçekten çok kötü oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım bazı olumsuz şeyler duydum geç kaldın insanlar temmuzda haziranda başladı boşver bırak zamana yazık dediler motivasyonum çok düştü boşuna çalışıyorum gibi bi hisse kapıldım o yüzden buraya yazmak istedim. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim
-
@mereve benim her dersten olusturdugum kısa bı defter notum vardı. Nokta atış yaptım yani önemli yerleri not aldım. Sonra sınava yakın o notumu tekrar ettim.
-
@mereve konu havuzu çok geniş olunca söylenen her yorumun haklılığı oluyor. Sınava ilk defa hazırlanıyorsanız tavsiyelere kulak asmanız bir adım öne götürür. Burada önemli olan zaman olsada daha önemlisi nasıl kullanacağımızdır. Bir düzeni oluşturduğunuz an tamamdır. Ders bazında ihtiyaç duyduğunuz yardımları bu grupta paylaşın yol gösteren çok olur
-
@mereve İnan sınav son 3 ayda yaptığın ivme ile kazanılıyor o zamana kadar temeli sağlam ata ata gel sonra full çıkmış soru full deneme
-
@kelaynak çok teşekkürler
-
@ronay92 ben de kısa not tutarak ilerliyorum şimdi umarım sizin gibi yapabilirim tekrar çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin
-
@tibeout çok teşekkür ederim ben de bi plan yaptım oturtmaya çalışıyorum inşallah başarabilirim bundan sonra yazacağım bu gruba
-
@rybczynski2 evet inşallah bu dediğinizi başarabilirim. Tavsiyeleriniz için cok teşekkür ederim
-
@mereve rica ederim takıldığınız bı konu olursa ben ve buradaki arkadaşlar yardımcı olur. İyi çalışmalar:)
-
@ronay92 çok teşekkür ederim bundan sonra soracağım kafama takılan her şeyi size de iyi çalışmalar
-
arkadaşlar aranızda ilhan kılıç hocanın stok soru bankasını alıp çözen var mı?(muhasebe)
yeni çıkmış sanırım.ferhat yıldız vs geçen sene çözmüştüm.aynı kaynağı çözmek istemiyorum tekrar.eğer monografileri kadar güzelse almak istiyorum. -
@mereve hocam sizin için değiştirdim tarihleri rahat rahat çalışın:) ilk 100 bekliyorum artık inşallah. Hocam bu arada varsa İngilizce YDS'yi de sınavdan çıkınca hemen halledin.
-
Arkadaşlar uluslararası iktisat ve kalkınma ve büyüme için şu kaynak kesinlikle yeterli olacaktır şeklinde önereceginiz bir kaynak veya ders notu ?
-
@fatoss21 ben katalaksi kullanmistim gercekten guzel bir anlatimi var.tum 4 lu iktisati iceriyor hatta para banka bile var icinde.tr ekonomisi kismini cok begenmedim ama digerleri gayet iyi.eger cok defayli daha yuzeysel birsey lazim dersen yasin cobandan da bakabilirsin ama yeterli olur mu bilemem malum 4 lu iktisatida kasiyorlar artik
-
@impressiveunit yaa nasıl sevindim anlatamam resmen dualarım kabul oldu
-
@marjinalfaydali sağolun hocam benim 4 lu iktidardan tek sıkıntım uluslararası iktisat ile kalkınma ve büyüme
-
Arkadaslar Medeni Hukuk kitabımi yenilemeyi düşünüyorum.şimdiye kadar hep tan tahsin zapata dan calistim bu kez ikinci sayfa yayinlari M.remzi den bakmayı düşünüyorum bu jitap hakkında fikri olan?
-
@olursaolur gayet güzel kitap hocam tavsiye ederim. Zapatayla karsilastirmistim ben biraz, mehmet remzinin kitabında daha çok bilgi vardı