2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@zuzu1911 kpss ye kadar tamamladım zaten ne kadar çalışırsan çalış illaki eksik gireceksin sınava mükemmeliyetçi olmak puan kazandırmıyor bu sınavda. O sebeple en geç sınavdan bir ay önce bitirmiş ol
-
@irmak Çok saol. Allah yolunuzu açık etsin.
-
@irmak hocam 80 yetmiyo artik
-
@zenginmemur yetiyor demedim ders çalışma yöntemimi paylaştım sadece..
-
Arkadaşlar bir tavsiyede benden çıkmış soruları tekrar tekrar çözerek zaman kaybetmeyin.Hiçbir işe yaramıyor.
-
@luthor özellikle iktisatta sadece Zeynel dinler çıkmış sorular çözenler bu sene patladı. Iktisattan hiç soru cozmeyip çok tekrar yapan 25 netin altına düşmez. Artık sorular eskisi gibi ezber değil.
-
@irmak yetmeyince yönteminde bi anlami kalmiyo maalesef
-
@zenginmemur yani çalışma metodundan bahsetmiş bunun sonucunda 70 de alabilirdi 90 da bunun bir önemi yok. Insanlarin şevkini kırmadan yorum yazalım. Ayrıca 80 puanda kötü değil. Beklenen ilanlar gelirse 4 kurum sınavı görebilir.
-
@ouzakbas Katılıyorum.
-
@ouzakbas hocam nasil onemi yok ya suan eger 90 alsaydi en az 4 sinav gorurdu.Artik kpss a grubunda guy beklemek kadar sacma bir sey yok.Maliye Bakanligi acikca guy almak istemiyo.Milletde p48 80 alayim tamam seklinde kendini ayarlayinca planlar elde kaliyo.
-
@zenginmemur yanlis yazdim 90 alsaydik olcak dostum
-
@ouzakbas yanlıs yazdım 90 alsayık yazacaktim dostum
-
@zenginmemur senin fikrindir ama guy olsun olmasın en çok alım yapan kurum bu da bir gerçek 80 ve üstü puanlarım mevcut eğer iki sınav kaçırsam bile bu benim derdim senin değil hocam. Umarım sen 90 almışsındır bir paylaşımdan nerelere kadar gelindi,nasıl niyetler beslenildiğini görmek de üzücü.
-
@zenginmemur 80 alalım yan gelip yatayım modunda değildim değilim emeğin değerinin yüksek bir sınav olduğunun bilincinde oldum hep herkes de öyle herkes emek veriyor bir yerlere girmek için çabalıyor guy olsun mhuy olsun bu kadrolarda çalışan arklarım da var ve onlara da hakaret sayılır dediklerin hocam kendine olan bir öfken var ise yanlış forumda burası çünkü emek paylaşımı ve dertleşme ortak duyguların forumu isyan ederek puanlar yükselmiyor ayrıca insanları kışkırtmak çok yanlış taktik bende işe yaramaz ama başkalarının moralini bozar mümkünse bir daha yazdıklarıma muatap olup birçok insanı da kızdırmayın. Emek vermekten usanmadan savaş vermekten kaçınmayan insanlara yardım niyetinde yazdım ve ben yazmaya devam edeceğim bu yolu bu yoldan geçen bilir sadece negatif lik katmak sadece sana zarar.
-
@irmak dostum cok abartmissin sen bu mevzuyu bn kime hakaret etmisim senin icin dolmus su forumu okuyanlar bi tane bile hakaret kelimesi bulamazlar ama sen icin nefretle doldugu icin bana satasiyosun.Bu konu burda kapansın.
-
-
@ouzakbas kardeşim ben sadece zeynel dinler çözdüm. 25 netim var.:) mesele kaynaktan ziyade mantığı kavramak.
-
@ridvan Hocam bende sadece çıkmış çözdüm.24,5 benim netim var.Ama daha iyi yapabilirdim.Çok fazla konu çalıştığım için yine ortalamanın üstünde geldi.Kaynak çeşitlendirseydim belki daha iyi yapabilirdim.
-
@ridvan yok zaten Zeynel dinleri bende çözdüm burada kaynak elestirmiyorum yanlış anlaşılmasın güzel kitap. Ciddi konu tekrarı olmadan ve dediğin gibi mantığı kavramadan iktisatı çözmek zor. Sadece çıkmış soru çözeyim öyle sınava gireyim mantığı artık kalmadı Bunu belirtmek istedim.
-
Son dörtlü için kitap önerimiz var mı?
Katalaksi nin yeni basımı çıkmış ya onu ya da optimal beşli almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nelerdir?