2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Son dörtlü için kitap önerimiz var mı
Katalaksi nin yeni basımı çıkmış ya onu ya da optimal beşli almayı düşünüyorum. Yorumlarınız nelerdir?Yasin Çoban
-
@aslan-reyiz peki neden o kitap? Adını çok duymadım.
-
@byteks1, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
@aslan-reyiz peki neden o kitap? Adını çok duymadım.
Yasin çoban genelde türkiye ekonomisinde önemli kitaptır kaymakamlıkta 4 te 4 yakalamıştır son sınavda ama son 5 li kitabı da öneriliyor veiçerik açısından iyi ben birkaç 90 a yakın alan arkadaşım önermişti katalaksi çok akademik tc eko kısmı yetersiz optimal de farklı farklı hocalar yazmış
-
@aslan-reyiz tamam madem o kadar çok öneren var bizde yasin çoban alalım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
-
@aslan-reyiz tamam madem o kadar çok öneren var bizde yasin çoban alalım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Rica ederim
-
Merhaba güncel deneme almak istiyorum , alıp önerisi olan varmı ?
-
Kardeşler a kadro modüler set mi ? Murat fasiküller mi ? Öner’inizi nedeni ile birlikte yazarmısınız lütfen
-
Kitaplar hakkında birkaç sorum olacak Arkadaşlar.
- Yüksel bilgilinin mikro ders notları kitabını çok beğendim makroyu da almayı düşünüyorum elimde Erdal ünsal da var ama çok zamanım alıyor sizce almali miyim ?
- pareto maliye ve a kadro maliye kitabı var ama yeterli geldiğini düşünmüyorum 4t den Arda Hakan ogretirin kitabını önerir misiniz? Tek eksik vergi hukuku yok içinde.
3)themis 2018 hukuk soruları çıkmış hukukta bu kitap ve konsensus çıkmış sorular guy,mhuy gibi kurum sınavları için yeterli olur mu ? - a kadro 4lu iktisat varken Yasin cobanin kitabına gerek var mı ? Ve icra iflas için hangi kitabı onerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar genel yetenek için türkçe ve matematik soru bankası önerebilecek var mı
-
@ouzakbas, içinde söyledi: 2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
Kitaplar hakkında birkaç sorum olacak Arkadaşlar.
- Yüksel bilgilinin mikro ders notları kitabını çok beğendim makroyu da almayı düşünüyorum elimde Erdal ünsal da var ama çok zamanım alıyor sizce almali miyim ?
- pareto maliye ve a kadro maliye kitabı var ama yeterli geldiğini düşünmüyorum 4t den Arda Hakan ogretirin kitabını önerir misiniz? Tek eksik vergi hukuku yok içinde.
3)themis 2018 hukuk soruları çıkmış hukukta bu kitap ve konsensus çıkmış sorular guy,mhuy gibi kurum sınavları için yeterli olur mu ? - a kadro 4lu iktisat varken Yasin cobanin kitabına gerek var mı ? Ve icra iflas için hangi kitabı onerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Dostum merhaba. Ben Mikro'da kesinlikle Erdal Ünsal öneriyorum. Makro içinse alternatifler olabilir ancak Bu ihtimaller şu şekilde sıralanabilir; Erdal Ünsal/Tufan Samet Özdurak/Kemal Yıldırım.
Onun dışında alt yapın yoksa Erdal Ünsal'ı anlamazsın tarikatı üyelerine kulak asmamanı öneririm. Akademik kitap, bilmeyene, fakülteye yeni gelen insana İktisat anlatır. Hangi altyapı olmayışından bahsediyor o arkadaşlar merak içerisindeyim. Her neyse sakinim. -
Arda Hakan Öğretir'den daha ziyade İsmail Engin'i öneririm dostum Maliye için.
-
Themis de Konsensus da oldukça teferruatlı soru bankaları. Hatta themis dozu biraz düşürdü eskiden çözülmüyordu soruları o denli zorlayıcıydı. Konsensus da ise özellikle Hakimlik temelli sorular yer alıyor. O nedenle kaliteli sorular ihtiva ediyor. O nedenle yeterli geleceği düşüncesindeyim.
-
A kadro kitabı da yeterli olur dostum 4'lü için. Hatta hangisini çalışırsan çalış muhakkak soru ile bir tamamlama yap. yoksa o dersler için hiçbir tek kitap zaten tam kâfi değil aslında. Bu nedenle soru ile açığını kapatabildiğin kadar kapatmaya çalış.
-
@summer Dostum Matematik için Kozmik oda ve monopol soru bankalarına göz atabilirsin başlangıç için. Sonrasında daha zorlayıcı kitaplar da bakabiliriz.
Türkçe için de yine Kozmik Oda ve Evveliyat güzel kitaplar. -
@ouzakbas makro iktisat için Yüksel bilgili ve Erdal Ünsal arasında çok büyük bir fark yok ama bence alt yapın varsa daha kısa olan bir kitapla devam et örneğin pegem maliye için ise Mehmet Zakir erin başkent kariyerin hocasıdır yeterince iyi ve hacimce daha az soru bankası olarak 4t maliyenin çıkmışı benim için yeterli olmuştu 29 net yapmıştım ama daha fazlası için belki başka kaynaklar da alabilirsin hukuk için genel olarak 657 konu anlatımları iyidir soru bankası olarak themis çözme alt yapın iyi değilse insana sinir krizleri geçirtiyor ilk etapta konsensus ve daha sonrasında 657 soru bankası iyidir Son dörtlü için ben paretodan çalıştım bana fazla bile geldi Yüksel bilginin ceteris paribus soru bankası hem basittir hem de akılcıdır. Zeynel dinleri de ezersen çok iyi netler oluşturulursun.
-
@paretowilfredo hocam çok sağolun. Ismail engin Şubat 2017 basim o yüzden yenisini mi beklesem diyorum malum maliyede de değişiklikler olabiliyor tvs butcede falan. Onun dışında onerdiginiz kitapları aldım.
Ilk önce onerdiginiz kitapları bir ayda bitirip sonra elimdeki kpss kitaplarıyla hızlı bir tekrar yapıp yeniden başa sarmayı düşünüyorum sizce bu başarılı olur mu? Soru çözmeyi pek sevmiyorum ders çalışmak daha keyifli -
ECONOMİCUS'U neden kimse önermiyor çok şaşırıyorum. Hem soru bolluğu var hemde testler kolaydan zora doğru gidiyor. Açıklama kısmı da gayet güzel.
-
@keynesinabv çok teşekkür ederim. Dediğiniz kitapları arastiricam. Hukuktan 16 net fatihin için onda daha ağır kitaplarla başladım kanunname tan Tahsin gibi. Sınava yakın iyice konuları oturtup themisi öyle almayı düşünüyorum. Iktisat altyapim güzel yüksel bilgilinin kitabı çerez gibi gidiyor o yüzden çok sevdim anca yine de klasik sınav odaklı gidip Erdal hocadan devam edeceğim.
-
@paretowilfredo hocam bana muhasebe için tekrar etmek amacıyla bir kitap söyle Allah rızası için numerus açıkcası tekrar için çok teferruatlı geliyor.
-
@guyan-gelmiş Dostum tekrar için Muhasebede yapılacak en güzel şey Klasik sorular çözmektir bence. Çünkü uygulaması olmaksızın konuları okumak muhasebede hiçbir anlam ifade etmiyor bir noktadan sonra. Ondan mütevellit, Orhan Sevilengül, Ercan Beyazıtlı ve İlhan Kılıç hocaların kitaplarındaki uygulama soruları en güzel tekrar aracı olacaktır.
-
@paretowilfredo Türkçe için söylediğiniz kitaplara bakıcam.Matematik bu kitaptakiler başlangıçsa almayayım çünkü benim branşım zaten matematik daha zorlayıcı soruları olan varsa önerebilirsiniz
-
@summer o vakit dostum ne bulursan coz derim acikcasi sana. Cunku zorlanmayacaksin ekseriyette demektir bu kpss mufredati dahlinde her soruyu cozebilirsin.
-
@paretowilfredo Tamam çok teşekkürler