2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
Arkadaşlar kpss hukuk için hangi kaynakları ve notları önerirsiniz
-
Kr akademinin 5li banka sınavları hazırlık seti nasıldır
-
@rorschach159 maliyeye sadece Mehmet Zakir hocanin notundan calisip başkent kariyerin soru bankasini kullanarak 31 dogru cikardim bu senede baska kaynaga bakmayı düşünmüyorum, sizede tavsiye ederim
-
@pump-priming kardesim bu baskent kariyerin 10 lu kpss a denemesi nasil
-
Arkadaslar murat ve pegem haric kpss a denemesi tavsiyeniz nedir?
-
@teklif-eğrisi pelikan ve savaş. Daha da istersen monopol de çözülebilir
-
sadece kpss 'den iyi puan almak sorun degil, esas sorun referans olayı.işe alımlarda hak etmeyen kişi'lerin ordan burdan referans bularak işe girmesinin önünün kesilmesi ve liyakatlı kişi'lerin işe alınması ülkenin daha saglam temellerde büyümesine ve gelişmesine faydalı olacaktır
-
@vorgheizer yargi ve 657 nasil monopole kiyasla
-
@teklif-eğrisi onları çözmedim birşey diyemem açıkcası. Çözdüklerim içinde sıralamaya tabi tutarsam pelikan savaş pegem murat monopol şeklinde olur. Başka yayın çözmedim hocam.
-
@teklif-eğrisi kullanmadigim icin bir fikrim yok hocam
-
arkadaşlar son 1 ay kala kpss alan ve gk gy deneme için hangi kaynağı önerirsiniz ?
-
Arkadaslar ticaret hukuku ve icra iflas degisikliklerle ilgili döküman var mı? Belki paylasılmıstır ama bulamıyorum.
-
@teklif-eğrisi murat, pegem, savaş, 657 çözdüm. 657nin bunlardan aşağı kalır yanı yoktu alıp çözebilirsiniz bence. Savaşı gecen sene alıp çözmemiştim bu sene çözüyorum ama her denemede mutlaka hatalı sorular var hem de bariz hatalar yapılmış sinir bozuyor,muratta da bazî sorular aşırı zor bazıları aşırı kolay oluyor kendini denemek açısından pek iyi değil. Pegem ve 657nin zorluk derecesi iyi ve basım/çözüm hataları yok. Deneme bakan arkadaşlara fikir olsun.
-
@beyaz02 Ayrıca a kadronun 10lu muhasebe denemesini aldim onda da bir sorun yok diger dersleri nasildir bilmiyorum.
-
@ayse_furkan
" İcra İflas son değişikliklerle ilgili not ve 30 soruhttps://yadi.sk/i/PZuHCqs23XkwwU
Ticaret mayıs 2018 tablolu not
https://yadi.sk/i/LEg8JuUe3WSjpS "
Daha önce paylaşılmıştı. Kolay gelsin.
-
@kussesi cok teşekkür ederim. Allah zihin açıklığı versin...
-
@beyaz02 tesekkur ederim .657 beyaz kalem ve monopol suparis verdim.4t cok pahaliydi o simdilik kalsin.45 tl denememi olur anasini satayim.
-
@teklif-eğrisi sınava az kaldı ne sıklıkla deneme çözeceksiniz?
-
@beyaz02 guy var dguy var konular hep ayni.2 gunde bir simdi.
-
@teklif-eğrisi kpssden sonra da cozerim