2018 KPSS A Grubu Lisans-Alan Sınavı Hazırlık Platformu
-
Ben de bugün fotoğraf güncellemek için gittim.Başvuru ile birlikte güncellenebiliyor dedi.Ücreti de 5 tl.
-
Başvuru ücretim kabul edilmiyor. Sebep olarak aklıma fotoğrafımın onay sürecinde olması geldi. Benzer durumda olup başvuru yapabilen var mı?
not: eski fotoğraflarda korunuyormuş, kandırmaca olmasın diye bütün adaylar şınav çekiyoruz -_-
-
benim fotoğrafımın süreside 10 temmuzda doluyor ama altında fotoğrafınız onaylanmıştır yazıyo başvuruyu yapsam sorun olur mu
-
@dream-on olmaz daha dolmamış
-
@olursaolur tmm başvuruda sorun olmaz peki sınav tarihinden önce doluyo zamanı sınav giriş belgesi filan alırken sorun olur mu
-
bazı şeyler seçimlerden sonra yürürlüğe girecekti ya. örneğin vekil sayısı 600.
şimdi seçim erkene alınınca vatandaşlık dersi açısından neler değişecek.
-
@dream-on hayir olmuyor diye biliyorum cunku herhangi bir sinav başvurusu olmadan gidip bireysel fotomun süresi dolmuş diyip yenileyemiyorsunuz bu sinav başvuru durumu olduğunda aciliyor
-
@olursaolur bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim
-
Dostlar kamupark kullanan var mı? Deneme sınavını alacağım önerir misiniz? Başkent kariyer maliye kullanan da konuyu yeşillendirirse sevinirim.
-
@marjinalfaydali Evet. Ama bana da demişti sanki başvuru ücreti ödeyip başvuru yapmadan resmini guncelleyemiyoruz diye. Yasal mı yoksa çakallık mı bilemiyorum
-
@islimbot sanıyorum size tersten soylemis başvuru yapmadan başvuru ucreti ödenmiyor başvuru yapabilmek icin de fotonun güncel olması gerekiyor yoksa basvuruyu kabul etmiyor sistem
-
benım sorunun cevabı yok mudur
-
Fotograf guncelledim bugun arkadaslar.benden 5 tl almadilar.fotoyu guncelleyip basvuruyu da yaparlarsa aliyorlarmis.ben basvuruyu kendim yaparim dedim.sadece foto guncelledi memur.
-
@hussle https://yadi.sk/i/ZU-ovKu13UkUZm hocam bir arkadas bunu paylasmisti ben de bu soruyu sormustum cevabi linkte
-
@marjinalfaydali fotonuzun altında fotoğrafınız onaylanmıştır yazıyomuydu sizinkinde günü gelmeden mi güncellesiniz siz
-
Arkadaşlar hukuktan themis, iktisattan ceteris, maliyeden pareto, muhasebeden ferhat yıldızı bitirdim. Sizce kendimi geliştirmek için daha detaylı hangi kaynaklara bakmalıyım yoksa bu yeterli mi?
-
@dream-on evet hocam bende uyari vardi,foto gecerlilik suresi dolduguna dair.zaten gecerlilik suresi dolmadan foto degistirilmiyor diye biliyorum.
-
@rintintin themis medeni ve borçlarda sende de sıkıntı yarattı mı?
-
@beveridge-eğrisi arkadaşlar yok mu bunu alan?
-
@beveridge-eğrisi hocam borçlar ve medeni çok kasılmış gibi. Bir seçeneği anlamak için 2 3 defa okuyorum bazı sorularda. Konuyu iyi bilmediğimi düşünmeme sevk ediyor.