Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
-
Büyük GENÇLERBİRLİĞİnden...
-
Sistemle büyük problemleri olan ve çarkların arasında kalacak olsa da o suyu oraya götürmeye çalışan birisi olarak mülakat karşıtı duruşun en kestirme ifadesi.
-
Bugune dek hep gecistirdigim soruya yanit vereyim artik. Evvela Pareto'yu cogunuz taniyorsunuz. Bir donem statüko sitelerinde ilk aldigim isim bu idi. Bu sekilde is uretmeye basladim. Burada kendi ailemizi de kurunca da ayni isimle devam ettik. Almamda ki gerekceler su sekilde;
Anglosakson ve Abd ekolünden gelen onca teorisyen arasinda bir Italyan olarak hep ilgimi cekmistir.
Ilgimi cektiginden sonra beni asil kazanan iki temel bakis acisi var. Bunlardan ilki 'sosyal fayda' yaklasimlari. Ikincisi ise 20/80 düsturu. Bu ikisi de hayatima tatbik ettigim calismalarima yon veren fikirler. O nedenle bundan sonra Pareto üzerime tam olan bir kiyafet gibi. Boyle devam edecegiz herhalde. -
Açıklamaya gerek var mı
-
adımdan da anlaşılacağı gibi duydum geldim guy olsun yeter
-
Kullanıcı adından geliyor.
-
İibflilerin makus talihinden geliyor kardesim..
-
bkz. bir kuş türü
-
@Bireysel-başvuru Yok:) benimkini de googledan bakiverin
-
valla ben nick bulayım dedim sonunda by olsun araba farı gibi göz alıcı olsun dedim farby oldu meğersem rusça boya anlamındaymış
-
okuldan mezun olduktan 5 sene sonra tekrar iktisatla ilgilenmeye başlayınca bu nick çıktı ortaya işte.. çok da manalı bir şey değil
-
Ad soyad kombinasyonlu bir kullanıcı adı. Çok gizemli biliyorum
-
Göktürk Devletinin yıkılması ve 50 yıllık Çin esareti tarihte beni en çok etkileyen konuların başında geliyor.
Ilterış derleyen toplayan manasına geliyor ve Kutluk devletimizi kuran hükümdar aynı zamanda, öktem çadırın ana direği, devleti ayakta tutan demek.
Ve birgün ben de ...( hayaliyle ) -
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik !
-
Ben çaldım ya. Kendi eserim değil.
Yıllar önce mynet okey oynarken bir arkadaşımda görüp hoşuma gitmişti
Eey gidi. Yıllar geçti hala taş bekliyoruz.. -
İpekböceği demek. Aynı zamanda çok sevdiğim bir şairin çok sevdiğim bir şiiri.
-
benimki de çalıntı. üniversite 1. sınıftayken sınıf içi halı saha turnuvası yapmıştık. takımlar isimlerini genelde derslerdeki kavramlardan alıyordu. bi takımın ismi Reel GDP'den hareketle Real GDP idi. ben de buraya kaydolurkem başına başına bi FC daha ekledim hepten kopya olmasın diye
-
@Manifalitikoos Ray malifalitikoyu bilmeyen bizden değildir ama sende işe birazda yunancadan girmiş gibi
-
Şu güzel şey yeteri kadar açıklayıcı olacaktır diye düşünüyorum.:)
-
@Bireysel-başvuru ben biraz daha kibarlastirdim:)