Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
-
@karakalpaklı heyt bee memleket..sevdana yürek gerek..
-
@Manifalitikoos ray ray kasım sen misin
-
@Manifalitikoos baska besteniz de varmis duyduguma gore " surdan bir tren geciyor ki, trene bakiyorum ki, trenin uzerinde bir yazi yaziyor ki"diye baslayan
-
Gözüme bolca sınavın kaçtığı, hayatımı kendi elimle sınavlara düğümlediğim bir yılın ardından yaptığım seçim:) gördükçe kendimi tiye alıyorum iyi geliyor:)
-
tipimden petite fransızca minyon demek
-
Şu sıralar dilimde çokça şarkı takılı. Çoğunlukla geçmişe dair, en çokta Firuze.
İİBF mezunu gözüyle fakülteme dair söyleyebileceğim ilk şey kafası kendinden bile güzeldi. Belki de bölümüm vesilesiyle düştüğüm denizde hayata dair fikir edinmedigimiz alan kalmadı. Bu güzelliğin bedeli de kontenjan artışı oldu sanırım, toplumun eğitim seviyesini yükseltmeye en müsait eğitim yeri olarak. Bu konuda hocalarımın şikayetlerinden bahsetmiyorum bile... Şarkı sözlerini bilmeyen yoktur sanırım, ağla Firuze ağla anlat bir zamanların güzelliğini... -
dandik bir film adı
-
Meslekten
-
Adım Rahmetli Nenemin "Sucuk" sevmesinden. Dedeminde, nenemin kokusunu portakala benzetip "Oraletim" demesinden dolayı. Sucuklu Oralet olarak aranızdayım.
-
En büyük hayalim ...
-
Game Of Thrones diyeyim ve susayım
-
@steward mesleğiniz nedir merak ettim
-
@burcuburcu steward işte yani kabin memuru halk arasında hostes diye de geçiyor, ama ben erkeğim
-
Rorschach bilmeyen var mıdır? Efsane Watchman çizgi romanından gururlu Rorschach. ilk aldığım cizgi romanda görmüştüm daha sonra filmde o kısım çok güzel işlenmişti. Rorschach bir karakter temsilidir dik duruşun gururun temsilidir.
-
216 ikiyuzonalti gayet guncel
-
KAMU HARCAMALARININ ARTMASI İLE BİRLİKTE HANTAL DEVLET MODELİNE GECİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN THOMAS HOBBES CANAVARA BENZETMEKTEDİR ÜLKEYİ (LEVİTHAN CANAVARI
-
@leviathan-0 nasil bir canavar ola ki bu? Ne yiyor?
-
@ikiyüzonaltı 2. Nesil 16. Segment
-
O karakteri ve azmiyle en çok hayranlık duyduğum büyük Türk amirali,Denizlerin Babası orijinal Barbarosun ta kendisidir.
-
Saçma sapanlıktan