Forum Kullanıcı Adınız Nereden Geliyor?
-
Evet arkadaşlar ben başlatıyorum konuyu.
mk: İlk arabam olan VW Golf'ün seri kodu olan MK harflerinden,
ank: Ankara'lı olmamdan kaynaklanıyor. Birleştirince böyle bir şey çıktı ortaya. Aslında üye olduğum otomobil forumunda aldığım kullanıcı adıydı, buraya da aynısını almış bulundum.
Evet sıra sizde -
Özellikle @Agor @Antimülakat @Phoenix @paretowilfredo bu toplum sizden açıklama bekliyor
-
Sevgili İsmail Engin'in -bilenler bilir kendilerini, selam olsun buradan- sigaradan çatallaşsa da kulağa pek hoş gelen sesiyle tanışmamıza vesile olduğu kavramdır. Sürüklenme içermesi de ayrı bir seçim nedenidir.
-
Aklıma başka bişey gelmedi
-
@fiscaldrag okuldan hocamdı çok severim kendisini.
-
@Wolf_ 'Gazi'li olmak ayrıcalıktır' ama İsmail Hoca'dan ders almak ayrıcalığın da ötesindedir
-
@fiscaldrag aynen öyle kardeşim
-
bu alemde futbol hastası olup da totti'ye hayran olmayan var mı
capitano!
No TOTTİ No PARTY!!!!!!!!!!! -
LOL'deki kullanıcı adım benimde.
-
İş piyasasına ilanlarla çıkıp, kurumdan kuruma el değiştirebildiğimizden, bir varlık gibi mülakatlarda "nama yazılı kpss puan"ımızla değerlendirildiğimizden. Birde hakkımızda içeriden tüyo veren dayılar varsa alınabileceğimiz gerçeğiyle hisse senedi misali nickimle kendimi özdeşleştirdim Her sene kpss sonuçlarımızla değerlenip, düşüyoruz işte.. şaka şakaa, öyle ders çalışırken açık kalan kıymetli evrak notlarından rastgele bir kavram seçmiştim.
-
Adımdan ben net bi insanım
-
Üniversitede her öğrenci bilgi sistemine girdiğimde karşılaştığım harfler
-
Bir oyunun (kpss) içinde kurumlardan birinin kararını değiştirmesi beni zarara sokuyorsa , benim minimumu maksimize etmeye çalışmamdan gelir Nash'e selam olsun
-
Ikı sene once İyi bir üniversiteden mezun olup hala işsiz olunca böyle bir kullanıcı adı ortaya çıktı ️
-
SGK denetmenligi mülakat sonucunu forumdan takip ederken vakit öldürmek için KAYGISIZLAR'ı izliyordum.
Şu foruma üye olayım dediğim de doğal olarak nickim bu oldu.
Kültigin reis yapacaktım ama Memnun Kaygısız da karar kıldım -
@Memnun-Kaygısız valla guzel bi nick olmus ben sizi her gordugumde kaygisizlar aklima geliyo sonra fotografinizi goruyorum guluyorum
-
benim ki michael jackson'dan geliyor bad parçası oldukça manalıdır.. 1905 için fazla söze gerek yok diye düşünüyorum
-
Phoenix, nam-ı değer Kırmızı-Zümrüdü Anka Kuşu'nun batı mitolojisindeki adıdır. Doğu toplumunda en bilinen adı ise Farsça'dır. Simurg. Kaf dağının en tepesindeki, kuşların efendisi olan efsanevi yaratıktır. Özellikle Phoenix ismini seçmemin nedeni ise bu ismi her gördüğümde batıya olan meylimin beni rahatsız etmesini istememdir.
-
Halamgiller koymuş.
-
Benim kullanıcı adımı yıllar önce @Antimülakat lakap olarak bana verince ben de burada onu kullanmaya karar verdim, ismimi kullanarak aldığım mail adresi olan agorkem..@...com'un başındakileri alıp bana agor demeye başladığı için nick gereken bazı platformlarda bu nicki kullanıyorum