KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
Gecen yillara baktigimizda kesin liste pazartesi gibi gelir duruyor.mulakat tarihleride hep loste geldikten 2 hafta sonra baslamiş 11 eylulde başliyacak gibi.18 eylul de baslatabilirler bayram donusu olmasin diye. Mulakata kalanlara başarilar.allah sonumuzu hayir etsin
-
Kesin liste açıklandi.11 eylulde başliyor.benimki 18 eylulde
-
kosgeb çalışanları bayramda 10 gün tatil yapacak mı yoksa bankalar, ptt vs gibi idari izinili günlerde çalışıyorlarmı ( maksat sayfa biraz hareketlensin )
-
@1puanlakaçırdım Ahaha iyiymiş keşke mulakatinda ne sorarlar falan mı deseydiniz
-
@olursaolur mülakatlaran sürekli elendigim için artık o kısım hiç heyecanlandırmıyo
-
@1puanlakaçırdım KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI içinde söyledi:
@olursaolur mülakatlaran sürekli elendigim için artık o kısım hiç heyecanlandırmıyo
Benimde aynısı ama her mulakata kaldigimda ayni heyecan mevcut galiba mulakatta 2 tane soru cekiyormuşuz kendi alanimizla alakali.komisyon zaten canlari ne isterse sorabiliyor
-
@asdfghjkl ilk 10 mülakata bende heyecanımı hep korumuştum ama sonraları herşey siyah beyaz ve sıkıcı görünmeye başladı
sadece mülakatlarda giydiğim bir takım elbisem vardı o bile yıprandı -
@1puanlakaçırdım 10 mülakat mi çok üzücü hocam inşallah bu kez olur
-
@olursaolur inşallah hakkımızda hayırlıysa olur
-
Evli olan arkadaşlar formu doldururken sadece eş ve çocuk mu yazdınız. Yoksa ma aile ne varsa hepsini yazdınız mı
-
Şimdi altin soru mulakatta ne sorabilirler bence fırat kalkani ve katar ambargosu bu mulakatin fix sorusu
-
@asdfghjkl daha önce şöyle bir soru gelmiş "Batık bir işletmenin başına geçsen ne yapardın ?" Ne yapardınız ?
-
Mülakata giren arkadaşların izlenimleri nasıl acaba?
-
Mülakatlar yanılmıyorsam 11'inden başladı sanırım. Mülakatlara giren pek değerli kullanıcılarımız acaba deneyimlerini paylaşabilir mi?
-
Kobi uzman yardımcılığı mülakatına girenler kendilerini olumsuz etkileyeceği kanaatinde olduğu için paylaşımda bulunmuyor sanıyorum.
-
ben yarın gireceğim, sonrasında bütün ayrıntıları ile buraya yazarım merak etmeyin
-
Giren arkadaşlara başarılar dileyerek kendi deneyimimi paylaşayım. karşınızda 5 kişilik 1 komisyon var, önce kendinizi ve ailenizi tanıtmanızı istiyorlar. karttan alanınızla ilgili sorular çıkıyor(bana muhasebeden likidite oranı çıktı maalesef) cb'nin şu anki evi nerde, evlilik, nişan var mı gibi sorular akabinde ''neden kosgeb'', misalen tarım desteği vermiyoruz ama biri tarım desteği istiyo naparsın ve darbelerle ilgili 1 kaç soru akabinde bitiyor, geçmiş olsun. Allah yardımcımız olsun.
-
Kurumu arayan var mi ? Liste ne zaman aciklanacak diye.ben bu gun aradim kimse acmadi
-
Arkadaşalr kaç la kapattı bu iller mesela İstanbul kaçla kapattı en düşük nere kaçla kapattı p24
-
@uA1905 en düşük Van 80.59 ile kapattı. İstanbul 86