KOSGEB KOBİ UZMAN YARDIMCISI ALIM İLANI
-
@Mimar Kurum içi diğer uzmanliklara nazaran maaş farklılığından söz etti.Büyük şehir tavsiye etmeme sebebi de şundan ötürü atıyorum doğuda calisan bir gorevli 10 kobiden sorumluysa büyük şehirlerde bu sayı 100e çıkabiliyor dedi yani is yükünden nefes alamiyolar demek ki..Bu kuruma girince 70yds+tez+yeterlilik kısmını da göz önünde bulundurursak büyük şehir hayli sıkıntılı..Tüm bunlara rağmen beni hala düşündüren kısım da sözleşmeye dayalı bir kurum olmasi
-
@olursaolur malumlar.net de sözde bir çalışan bir şey paylaşmış kardeşim. Söylediğine göre sanılanın aksine bir sözleşme yok. Girişte imzalayıp çıkana kadar geçerli olan bir kağıttan söz etti.
-
Bir de arkadaşlar su konuda net bilgisi olan yanitlayabilir mi..kosgeb uzman yard. 3600 ek gostergeli biliyosunuzdur.Diyelim ise başladık memnun kalmadık 2200 ek göstergeli sgk ya geçmek istedik kurum muvafakat konusunda sıkıntı çıkarır mi.çünkü genelde kurumlar kendisinden düşük ek göstergeli yere geçişte muvafakat vermiyomus
-
Ayrıca ben de İkitelli 80.9 kuy2. Ne dersiniz gelir mi sizce ??
-
@Baumol anladım teşekkürler
-
@Mimar hocam baktım da eskilere dair bir şey bulamadım. Çoğu kurumun eski duyuruları sitelerinde oluyor o yüzden öyle bir fikir yürüttüm ama KOSGEB'de bulamadım.
-
@Baumol bende 75le başvurdum bi umut
-
Abi niye bu kadar rağbet gösterilmedi acaba ya ?
-
85,6 kuy2 Kırıkkale yazdım,gelmez sanırım
-
@Baumol buraya yazmıyorlar diye düşünüyorum hocam. Mühendislik için sayı zaten az olacaktı tek yıl olduğu için
-
Kosgeb taşrada çalışılabilecek en güzel kurumlardan biri, mevzuatı çerçevesinde işletmelere destek veren son yıllarda adından çok sözettiren bana göre harika bir kurum Iş yükü küçük şehirlerde daha az ama baskı daha fazla oluyormuş millet vekili vs. Den benim c seviye yds em var kobi uzmanı arkadaşla konuştuğumda maaşın başlangıçta 4150 civarı olur demişti. Ayrıca sık sık eğitimleri oluyormuş. Geleceğini sanmıyorum ama ben 80 puanla Van'a başvurdum.
-
Yüksek puan yapanlar ne burda ne de malumlarda konuşmuyor. Konuşanlar da Doğuyu tercih ediyor. İlginç sonuçlarla karşılaşabiliriz .
-
istanbul kuy 02 ye başvuranlar kaç puanla başvurdu acaba
-
Arkadaşlar bingöl yazan var mı ? Birde ne zaman açıklanır bir fikri olan var mı ?
-
@Mülkiyeli45 81 ile Bingöl yazan bir bayan vardı
-
@olursaolur teşekkürler bende 84.45le yazdım ama bakalım hayırlısı
-
Arayan var mi soylerler mi arasak arkadaslar
-
Kuy1 de nerleri yazdınız arkadaşlar başvurular bitti nasılsa paylaşalım beklerken sonuçları
-
Van'ı yazan var mı varsa puanı kaç acaba ? Kimse yorum yapmıyor
-
Aynen arkadaşlar paylaşsak kimseye bişey olmayacak bu forum bunun için var zaten