RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@ersagun, içinde söyledi: RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
@valentinus hiç tanımadığınız bir insanı birisi başka listelerde de olduğu gerekçesiyle kul hakkı yiyen birisi ilan ediyor. Siz de ben buna itiraz ettiğim için bana cevap veriyorsunuz. Ve bu tutumun sorumluluğunu başkalarına atıyorsunuz. Pes.
Birader cevap vermezsen içinde mi patlıyor anlayamadım seni, arkadaş kimseye kul hakkı yiyor gibi bir ifade kullanmamış söylediği şey şu; eğer rtük gibi bir kuruma yerleşmişseniz bir zahmet başvurmak için başvurmayın başka kadrolara, zira alım sayısı son derece kısıtlı çoğu insan kendini bu sürece bağlamış durumda hepimiz aynı geminin yolcusuyuz sonuçta.
-
Arkadaşlar yeni haber/duyum alan var mıdır süreç ne durumda?
-
Farklı kurumlarla ilgili bir yıl sürdü soruşturması falan gibi laflar duyuyorum çevreden 3 aydan önce bitmez düz memur alırken bile 3 ay sürüyor falan diyor herkes
-
Elbet onun da zorlukları vardır ama sizin yaşadığınız bekleyişi yaşamak isterdim açıkcası :)) işe girdiğini biliyosun, ders çalışmaktan bıkmışsın ve iş hayatına atılmadan önce son bir tatil. kafa rahat. bence çok güzel bi durum vallahi
-
@2877226 gelir uzman yard. bizden sonra açıklandı işe başladılar hocam. Kurumdan kuruma değişiyor bizim de valilik soruşturmaları bitmiş zaten daha çook bekleyeceğimizi sanmıyorum. Öyle umuyorum en azından:)
-
Ya birisi tübitak için 1 yıl sürdü falan dedi de baya bi korktum..
-
@armindo açıkçası kafa hiç rahat değil ya.. hani korkum yok soruşturmadan geçmeyle ilgili ama o ufacık bi şüphe var ya bi sorun olursa falan diye o çok fena yapıyor bi de çevredekiler haber gelmedi mi hâlâ diye sorup duruyo o daha kötü ama artık düşünmemeye çalışıyorum dediğiniz gibi işe başlamadan önce tatil olaral görüp ona göre hareket ediyorum( kabusları saymazsak tabi)
-
@2877226 çevredekiler bi bitmedi zaten ya başlasak da rahatlasa herkes artık. Önceden kpss sürecini anlatmaktan usanmıştık şimdi niye bu kadar beklediğimizi anlatmaya çalışıyoruz:)
-
@rybiński milletin ağzı torba değil ki büzelim.. Allah hepimize sabır versin
-
Hukukçu arkadaşlara bi sorum olacaktı, güvenlik soruşturması bitene kadar sgklı olarak bi avukatın yanında çalışanınız var mı? Soruşturmaya bir etkisi var mıdır?
-
arkadaşlar süreçten haberi olan,yeni bir haber alan var mı ?
-
Kurumu arıyorum 2 haftadır insan kaynakları telefonu açmıyor malesef içerden birileriyle irtibata geçen haber alan var mı? 4 ay oldu mülakat sonuçları açıklanması fakat ses soluk yok, rekabet kurumu hem yazılı sınavı hem mülakatı hem de işe başlatmayı yaptı aynı süre içinde ,fakat rtük telefon bile açmıyor.
-
Ben kuruma gidip sormayı düşünüyordum şahsen ama bir arkadaş oraya gidip güvenlikten telefon ettirdiler diye yazdığını hatırlayınca vazgeçtim.
-
@royalsociety Geçen yıl ÇSGB ve BTKyı kazananlar da iş başı yapmak için aylarca beklemişti. Bazı kurumlar açıklamada fazla bekletirken kimisi işe başlatmada çok bekletiyor, Aylarca mülakat sonucu beklemediğiniz için şükredin
-
Tabiki buna şükürler olsun da kurum kendi 3 ayı geçmez diyince merak ediyor insan
-
Biz dışardan haber alamıyoruz ama kurumda tanıdığı olan arkadaşlar varsa bizi bilgilendirebilir belki. Ocakta başlarız diye düşünüyorduk çünkü 1-2 duyum o yöndeydi şimdi hiç ses yok haliyle insan merak ediyor.
-
Aralık başında aradığımda en az bir buçuk ay bekleyebilirsiniz denmişti. Ocak sonundan ümitliydim ben de. Ama bu en iyimser öngörüydü İK açısından. Yani ocakta çağrılmamamız genel gidişat açısından normal. Şubat bitmeden önce yani mart gelmeden kaygılanmamak gerektiği kanaatindeyim. Uzm yard alımından vazgeçmeyeceklerine göre bürokrasi diyelim, prosedür diyelim sabredelim. Zira içerden yani sağlam kaynaktan alınan olumlu haberlerle heveslenip sonra eli böğründe kalabiliyo insan. Temizlenen boş odaları vs hatırlarım, paylaşılmıştı. Epey heyecanlanmıştım o zamanlar.
-
Kurumun servisini yapan bir tanıdığıma geçen gün “abi hala çağırmadılar, tanıdık varsa bir ağız yokla” diye serzenişte bulunmuştum
O da dün, dönüş servisinde konuyu açmış. Servistekilerden biri “Şubat ayında kesin başlayacaklar, çağrılmaları yakındır” demiş.Kimseye “kesin çağırılıyoruz” diye ümit vermek istemiyorum ama bende duyumlar böyle
-
Bende bugun martta atamalar gerçekleştirilecek şuan güvenlik soruşturmaları mit’te diye görüştüm ,içerde bir uzman abimizden.
-
@can06_ hadi inşallah hayırlısıyla:)