RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
arkadaşlar rtük iktisatçı alımı tahmini kaçla kapatır, geçmiş yıllardaki durumu bilen var mı ?
-
mühendisler de mi evlilik programı izleyecek
-
@armindo bence bunlar hikaye
-
@galatasaray mevzuat mı?
-
@armindo yani mülakatta çıkıp da bizim mevzuatımıza göre şu bu sormazlar. kendini tanıt, neden bu kurum, hedefin ne, tanıdığın kim : )
-
@galatasaray belki de tanıdığın kim sorusunu sormayacakları kişilere mevzuat soruyolardır, who knows
-
Arkadaşlar kamu yönetimi puanım 86 yds 75 sıralamam 398 kamu yönetiminden gelme ihtimali var mı ?
-
@monser Hocam gelmesi imkansız. Yds C seviyesi istese belki gelirdi ama D seviyesi belirleyici bir kriter olmadığı için 90 üzeri kapatacağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar herkese selam. Güzel bir kurum, güzel bir ilan. Uluslar için konuşmak gerekirse 91 ya da üzeri bir puan ile kapatacağını tahmin ediyorum. Umarım yanılırım ve ben de mülakata kalırım, o da ayrı bir mevzu
Branş sıralaması elzem oldu artık. Öabt sonuçlarından hemen sonra açıklasalar keşke!
Herkese başarıları.
-
@titoizm hocam merhaba. ben de uluslar kadrosuna başvuracağım. puanım 91,75 ve sıralamada 48.yim ama bizim bölümde yds'si olmayanların oranı diğer bölümlere göre çok düşüktür. inşallah bu handikapa rağmen sıralamaya gireriz. başarılar.
-
@parşömen ilk sınavlardan olması kötü oldu sizin için.
-
@aliveli hocam bir tahminde bulunabilir misiniz? Bölümlerde kaçıncı sıralamalara kadar gelebilir?
-
@Keymarsh çok zor malesef
-
@aliveli aynen çok zor ama işte ona göre mevzuata bakmaya başlayacağım yavaştan ama.. emin olamıyorum bir türlü
-
@aliveli keşke bu bi seferlik kötü bi durum olsa. bundan sonra hep böyle olacak. bizim alandan alımlar hep böyle 2 kişi 3 kişi şeklinde olur. sınav puanları da 1 sene geçerli. ezcümle kpss'de 60bin kişi arasında ilk 20'ye giremezsen boşuna sınava girdin demektir.
-
@parşömen hocam karamsarlıga kapılmadan gümrük ilanını bekleyelim. Ulusları seven tek kurum gümrük
-
İlana detaylıca baktım, YDS geçerliliği ile ilgili 2016 ve 2017 YDS diye kestirip atmışlar, Sonbahar 2015 YDS de kabul edilmek zorunda çünkü hala geçerli. İlana güncelleme gelecektir. Gelmezse sıkıntı büyük, iptale kadar yolu var. Kurumu arayıp durumu izah edecekleri piste alalım
-
@titoizm geçen sene btik in iptal edilen ilanında da aynı yds sıkıntısı olmuştu eğer başvurular eylül yds e yakın olsaydı tarihleri uzatıp onu da dahil ederlerdi onun dışında 2015 i almazlar btik ede çok tepki gelmişti ama bir şey yapmadi gerçi sonra btik ilani çekip daha sonra tekrar ilana cikip yds yi komple iptal etti ama kimbilir belki burda da aynı olur
-
@titoizm hocam. Bn de muzdaribim ondan diğer sayfada anlatmıştım 2015 yds olmalı idi ne yapabiliriz
-
@brzezinski kurum son 2 yılın yds istiyor. Sanırım yapacak pek bir şey yok