RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@armindo hocam ben de ilk defa bu ilanda gördüm ve takdir ettim.
-
kpss p 34 puanım 92,8 sıralamam 28. mülakat listesine girebilme şansım var mı?
-
@ersagun evet hocam sanki diğerlerinde 50-50ydi sanki. mantıklı bir hesaplama olmuş hakikaten.
-
@armindo o da yazılı sınav-sözlü sınav hocam. KPSS ve YDS'yi nihai sıralamada etkili yapan bir kurum hatırlamıyorum ben.
-
@ersagun he evet yav bunda direk mülakat var yazılı yok. ben de hatırlamıyorum valla.
-
@galatasaray @Keymarsh abiler bu ne kadar çok mevzuat bu yav bunun hepsine çalışmak mı gerekiyor
-
@fairorder bu puani alacak kapasite var ama bu yorumu yapacak kapasite yok mu sende arkadasim saka misin. Bosuna ugrasma gelmez hay allahim ya
-
Puanlar kaça düşer tahmini 75 e düşer mi
-
@criminalawyer hocam hangi puan icin soruyorsunuz bunu?
-
@ersagun hukuk hocam
-
@criminalawyer hocam hukuk mezunu değilim kendi puan ve sıralamam ile yorum yapıyorum. Benim p4 puanıma göre bile mümkün görünmüyor. 82-3000. 75 puan en iyimser tahminle 5-6 bin diye düşünüyorum. İlk 28 çağrılacak. Şansınızı deneyin yine de...
-
@criminalawyer tabii hukuk mezunu olup yds olan ve bizim gibi hukuk mezunu olmayıp bu puan türlerinde hukukçuları geçmiş kaç iibfli var bunları bilmediğimiz icin afaki yorumlar oluyor hepsi.
-
yahu şu branş bazında sıralamayı da bi açıklamadılar gitti. Önümüzü göremiyoruz. Listeleri beklesek mevzuata çalışmaya vakit kalmaz, beklemesek boşuna vakit harcamış olabiliriz. saçmalık.
-
@armindo hangi puan türünden bekliyorsun hocam?
-
@Keymarsh p14 bekliyorum hocam. 87 ile 730lardayım. Zor gibi duruyor ama yine de eskiden p22 ile alan kurumların listelerine bakınca belli de olmuyor gibi görünüyor. Ne bileyim, umut işte
-
2015 yds neden kabul edilmiyor yahu 3 sene değil miydi geçerlilik 96 puanim var başvuramiyorum
-
@brzezinski hocam 2 yıl yds gecerliligi.
-
@titoizm emin misiniz bn 3 diye biliyorum da nerden öğrenebilirim hocam
-
@brzezinski bazı yerler 5 yılı bile kabul ediyor. kurumlar kafasına göre belirliyor galiba.
-
işletme kaça kadar düşer fikri olan var mı arkadaşlar.
p24 84.9 sıralama 456 çalışmalı mıyım sizce.