RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@galatasaray öyle de bilsek 2016 da girerdim yds ye 96 puanim var girememek boyle bir sey yüzünden koyuyor
-
Mühendislik kadrosu için başvuracak yok mu? Özellikle Bilgisayardan?
-
@brzezinski Kurumu arayıp bilgi alın isterseniz. Son 2 yıl yds istiyorsunuz ama Sonbahar (Eylül) 2015 YDS'yi ve sonraki E-YDS'leri neden saymıyorsunuz deyin.
-
@titoizm haklisiniz bastırmak lazım
-
@brzezinski artık mühendisler için her gün farklı şeyler isteniyor. yoruldum. yds alırsın yetmez, isg isterler yok programlama isterler yok bilmem ne. O kadar emek verirsin kadrolu bile almazlar sözleşmeli. Hemşire ya da öğretmen kadar değeri yok mühendislerin bu memlekette.
-
@galatasaray sizin branş neydi hocam?
-
@galatasaray mühendislerin durumu öyle hocam şu an gerek b gerek a grubunda hep bi sıkıntı var
-
@rmazandavulcusu eem lanet olsun
-
@titoizm e yds yi kabul etmemeleri imkansız ösym'nin denkliği var bu konuda ösym'nin sitesinde e yds kılavuzunda yazan maddeyi aynen paylaşıyorum
" 4 Ocak 2013 tarihli ve 28518 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Yabancı Dil Bilgisi Seviye Belirleme Usul ve
Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında yapılacak olan e-YDS, aynı Yönetmelik uyarınca ÖSYM tarafından
yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) ile eşdeğerdir. e-YDS’ye giren adayların kazanmış oldukları
haklar, YDS’ye giren adayların kazanmış oldukları haklarla aynıdır. " -
@galatasaray bizim bölümde sizinkinden farksız hocam. Bilgisayar. Durum dahada vahim hale gelmeden bir yere girmek lazım.
-
@russellwestbrook Hocam Eylül 2015 YDS'yi kabul etmeyen kurum E-YDS'yi kim bilir napar
-
kurumlar saygınlığını kaybediyor. Alttaki ilanda mütercimden yds 60 mühendisten 70 isteniyor. Şaka gibi
http:// ilan. memurlar. net/ilan/39459/savunma-sanayii-mustesarligi-sozlesmeli-67-personel-alacak.html
-
@galatasaray Yok artık o kadar da olamaz diyerek girdim linke, girmez olaydım
-
Hukuktan puanım 75 yds 72 şansım var mı bilemedim, hukukçu arkadaşlar sizlerin nasıl
-
Basvuru icin gereken mezuniyet belgesini e devletten edinebilir miyiz ?
-
@onrtms mezuniyet belgesinden kastı diploma hocam. Onu da noter onaylı veya elden teslim edenler için aslını istiyorlar. Yinede kurumu arayıp e-devletten alınan mezuniyet belgesinin geçerliliğini sorabilirsin.
-
@rmazandavulcusu Teşekkürler.
-
başvuru yaparken takıldığım şey formu hazırlayan kişinin soru eki mi yi ayırmaması oldu. varmı yazmışlar bildiğin, bi de buralar üst kurul filan diye hevesleniyoruz. kpssden kaç aldı acaba o işle meşgul memur/personel.
-
@genclerbirlikli onlar p 3 ile atananlardandir. Ama A grubunda bile ne bicim yazim yanlislari yapanlar var hocam .
-
@Mimar hocam p3 olması daha kötü ya en aşağı 90 alması lazım bu adamın birinin torpillisi değildir diye umuyorum.