RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@Keymarsh bence büyük olasılıkla gelir .Tanıdığım puanı bana yakın bir iki arkadaş başvurmayacak mesela. YDS en fazla 3-4 kişiyi eleyebilir başvuru için.
-
@Keymarsh hocam, sizinki kesin o halde, RTÜK mülakatınız hayırlı olsun. @genclerbirlikli kardeşim, senin ise önündekilerin YDS durumuna bağlı olarak değişecek, sen başvurduktan sonra RTÜK'ü düşünme, Rekabet'e çalış...
-
branş sıralaması çıkmıyor bende
-
@kelaynak hocam başvurulardan 2017 kpss lisansa tıklayın gelecek
-
@genclerbirlikli çok teşekkürlerr
-
İşletmeden sırama kaça kadar düşer acaba fikri olan var mı?
-
@rochas yds çok kişiyi eleyecek. son 2 yıl olduğundan. asıl yds başvuru patlaması eylül sınavında olacak.
-
@odtüsbky @rochas teşekkür ederim içimi ferahlattınız umarım gelir. @genclerbirlikli hocam 93 küsur puanındayım.
-
@galatasaray umarim dediginiz gibi olur lakin YDS D baraji özellikle kendi alanlarında ilk 50ye giren arkadaslarda çoğunlukla olan bir puan.3-4 kisi elerden kastim bu ilk 50 icindi. @Keymarsh mülakata geldiğinde burada görüşürüz ulasim vs yardimci olabilirim
-
@Keymarsh branş bazında sıralama nerede açıklanmış, teşekkürler.
-
@kullanıcıadım aisten başvurularım a girin, 2017 kpss lisans a tıklayın göreceksiniz
-
@Keymarsh hocam iyiymiş tebrik ederim. Mülakatlarda/ sınavlarda görüşmek ümidiyle
-
@rochas tam kesinleşsin... emin gözüyle bakamıyorum artık.. haberleşiriz o zaman dostum inşallah
-
@genclerbirlikli teşekkür ederim:)
-
Arkadaşlar merhaba. Branş sıralaması açıklandı ve uluslar için konuşmak gerekirse hayal kırıklığı içindeyim, genel sıralama-branş sıralaması kıstası ile 30 kişi öne geçebildim sadece. RTÜK uluslar için tahminlerin çok çok daha üzerinde kapatabilir, 92 ve üzeri olacak diye düşünüyorum.
-
@titoizm Moral bozmak istemem ama KPSS hazırlanan kitlede uluslararası ilişkiler mezunlarının YDS ortalaması diğer bölümlere nazaran biraz daha yüksek olduğundan 60 YDS'nin diğer bölümlerde çok fazla kişiyi eleyecekken sizlerde çok kişiyi elemeyeceğini düşünüyorum. Tek şansınız 2016 ve 2017 YDS'nin kabul edilmesi...
-
@odtüsbky Moral bozacak bir şey yok hocam vaziyet ortada. Mülakata kalmam hayal. Ama olsun başvurmak da bir başarıdır.
-
.........
-
@titoizm o zaman çok başarılıyız hepimiz
-
Hocam istatistikten önümde 100 kişi var.8 kişi çağıracaklar.YDS 70.Gelme şansı nedir ?