RTÜK 60 uzman yardımcısı alıyor
-
@rmazandavulcusu kardeşim gerçekten böyle dediğin gibi mi yoksa şahsi fikrin mi? yanlış anlama ben daha bu işlere yeni girdiğim için bilgisizlikten soruyorum.
-
@genclerbirlikli sorma şakası bir yana da üzülmemek elde olmazdı tabi. bizim amacımız ekmek parası kimseye zararımız dokunmaz
-
@i.fazıl-pelin aynen dediğim gibi hocam. Zaten 657ye tabi olduğunu belirtmelerinin sebebi de bu. Merak etmeyin o kadar kolay değil o işler.
-
@rmazandavulcusu dostum mantıklı olan da o. bana birisi dedi bunu. biraz moralim bozuldu gerçi. neyse. içime su serptin sağ olasın.
-
@i.fazıl-pelin hocam yeniyim dediğiniz için şunu ekleyeyim. Çıkan ilanlar hakkında forumlarda yada diğer konuşulan yerlerde işleri kötüleyen kişiler olabilir. Onlara çok takılmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@rmazandavulcusu eyw paşam. Allah kalbine göre versin Az çok belli oluyor öyleleri. Dediğin gibi ve hiç de azımsanacak kadar az değiller. Sağ olasın.
-
@i.fazıl-pelin önemli değil hocam.
-
bu el yazısı muhabbetnde kurşun kalem mi kullanlaım yoksa tükenmez kalemmi?
-
@Nolmuyor Hocam bu sorunuz şakaysa komik değil
-
@titoizm şakaymış gibi cevap ver hocam
-
Hukuktan 81 ile başvurdum ve Başvuru Kayıt Numaranız : 745 yazısını gördüm. Bu kadar başvurunun tamamı hukuktan mı yoksa diğer bölümlerle toplam başvuru mu? Eğer hukuksa bana hayatta gelmez
-
@Ђилаc_Mилован arkadaşlar kpss alan hukuk önerisi olanlar var mı özgün soru tarzinda
-
@Ђилаc_Mилован sıralama genel hocam
-
@Nolmuyor Hocam siz kurşunla yazın, olur da mülakata kalırsanız esas şakayı komisyondakiler size zaten yapacaktır
-
ben kadrolu sanıyordum bunu Allah kahretsin
en güzeli herhangi bir bakanlıga 657 li yerleşebilmek
azıcık aşım kaygısız başım -
..........
-
@kelaynak uydur bir şeyler nasılsa o kısım önemli değil.
-
.........
-
Branş bazında sıralama açıklanmış. İktisatçılardan 50. sıralardayım. Sizce gelir mi? YDS etkiler mi? Başvurmayan var mı acaba?
-
@Keymarsh hocam puan kaçtı ? Benim sıralama da 93 iktisatçılar arasında. İnş yds etki eder ne diyim