15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@geleceğinuzmanı ben de öyle düsünüyorum geçen seneki sınav da öyle olmuştu.
-
Büyük ihtimalle öyledir bencede
-
Arkadaşlar başvuruyu yapan var mı bir kaç sorum olacakta ?
-
hakaret sebebiyle kaldırılmıştır.
-
@AlicenapSayha hocam söylemek istediginize katilmakla birlikte üslubunuzun hoş olmadıgını belirtmek isterim. Her düşünceye saygılı olalım lütfen. Ayrica ingilizce bilmeyen basvurmasin vs diyen arkadaslarima bir soru sormak istiyorum. Yds istemeyen veya sinavinda ingilizce sorulmayan sinavlara '' Ben nasil olsa yds li ilanlara basvuruyorum, bunlara da diger arkadaslar basvursun ben kenara cekiliyim hak yemiyim'' diye düsünüyo musunuz? Cevabiniz hayirsa bosuna nefes tüketmeyin..
-
@AlicenapSayha ve @magduriibfli kötü niyetle söylememişlerdir zaten ki İngilizce'den geçemeyecekseniz başvurmayın demek eşit olan kadınların haklarını kullanmamalarını istemek değil. Kadın arkadaşlarımıza ayıp olur dediğiniz. Evet bazı görevler çok gezmek gerektirir o da ayrı bir konu. Başvursun da İngilizce yapamasın o zaman, zaten geçemeyeceği sınavda ilk yüze girmesi bir işe yaramasın adayın. Yoksa hakkına kimse bir şey demez hocam zaten, lütfen kötü konuşulmuş gibi kızmayalım. Bence de bu sınava İngilizcesi orta ve üstü girsin, isterim.
-
@AlicenapSayha bence tkdk da kadınlar basvurarak hak yiyor söylemiyle burdaki ingilizcesi olmayanlar başvurmasın/ bi daha düşünsün söylemi aynı değil.
Üslubunuz çok agir biraz yumuşatsaniz keşke..Bana kalırsa puanı yeten başvursun, en kötü sınav tecrübesi olur. Ama gelmeyecek kişiler başvurmasın cidden...
-
Arkadaşlar ingilizce konusunda geçmiş sınavlarda başarılı sayılanların sayısı ortada mesela yds'si 60 ' tan aşağı olanların ingilizce sınavını geçmesi imkansıza yakın. Ama bu demek değildir ki ingilizcesi iyi olmayan giremez girmemeli. Bu sınavdan edineceğiniz tecrübe o sınava girebilmek için harcayacağınız maddi ve manevi emeklerden daha fazlaysa girin tabi karar sizin.
-
Arkadaşlar başvuruyu tamamlarken bilgi değişikliği için bir mail adresi çıkıyor,maalesef ben kaydetmedim adresi şimdi de lazım oldu.Bilen arkadaş varsa paylaşabilir mi lütfen?
-
-
@erkan çok teşekkürler
-
Mezuniyet belgesi ve kpss belgesi yükleme islemlerini nasil yapiyoruz ? Dosyo türü jpg. olmalıdır. uyarisi veriyor. Ne yapmaliyim ?
-
@onrtms ya paintle hallet ya da google a pdf ten jpg ye çevirme yaz öyle halledersin
-
@genclerbirlikli Teşekkürler.
-
@onrtms Ben telefondan diplomanın fotoğrafını çekip maille pcden açıp paintle düzenleyerek hallettim.
-
@Dellafeu hallettim o kısmı. Hakkimizda bilgi verebilcek kisi kismi zorunlu degil sanirim. Bu kismi doldurdunuz mu siz ?
-
@onrtms hakkınızda bilgi verecek kişi kısmı referans işte. Referansınız varsa yazmanız faydalı olur.
-
sgk 2 puan türünde 1200 kişide böyle kapattıysa buradan temelli ümidi kestim 10 puan türü 360 kişi bi 92-93 le kapatır artık.
-
sınav geçen yılki gibi değil.test ve klasik karma yapılacak.
http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/Sayfalar/Sinav-Duyurulari -
@piko test olan yer ingilizce kısmı diye biliyorum