15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017)
-
@Mimar evet genel kısım hocam.
-
@odtüsbky benim puanim 86 listeye giremedim hukuktan nasil 84 ile girilmis oyle birsey varsa geregini yapayim kendi adima listede adimi goremeyince sok oldum
-
@Memnun-Kaygısız hayirlisi olsun. Bu Insanlar varya olmaz ya adam hem ust kurulda calisiyo hem de hala ust kurul sinavi kovaliyo. Bu tip adamlar insanliktan nasibini almamis. Kazansa gidip calismayacak da biliyorum. Adamin hosuna gidiyo listeye girmek hayret ya
-
@av.ssualp Zaten yukarıda yazdığım gibi 87.0 ile 86.2 arasında kapatmış ama RTÜK'te sadece KPSSP4 vardı. Ancak Rekabette KPSSP4, KPSS P5 KPSS P6 ve KPSS P7 puanları da olduğu için belki diğer puanları P4'ten daha iyi olan vardır bilemiyorum ancak 86 küsur puanın varsa 1 puandan daha az bir farkla sınavı kaçırmış olabilirsin...
6 Eylül tarihli değişiklik: Rekabet taban puanları sonradan açıklamış. Hukuk tahmin ettiğim gibi kapanmış.
Genel Taban Puan: 89,18
Hukuk Taban Puan: 86,61
Bilişim Taban Puan: 85,06 -
Arkadaşlar 89,70 ile listedeyim ancak ekonometri ve istatistiğe dair ne yazık ki bi bilgim yok.Bu kısa sürede ne yapabilirim bunlar olmadan olmaz mı
-
@hü.sbky kardesm @pareto_wilfredo abımızın bır paylasımı vardı kaynak konusunda ıstatıstık ekonometrıye ordan bakabılırsın fıkır edınırsın .
-
@abd94 eyvallah hocam sağolasın
-
Hadi başarılar sınava girecek forum üyelerine. Kariyer odaklı güzel bir çalışma imkanı fırsatını yakalamanız dileğiyle.
-
@hü.sbky rica ederım kardesm insallah gonlune gore olur
-
Herkese başarılar arkadaşlar.Umarım ingilizcesi olan ve kendini hazır hisseden arkadaşlar sınava girmeye hak kazanmıştır.P14 89,97 ile arkadaşlarımın gir tecrübe olur,bi şanşını dene telkinlerine rağmen ingilizce eksiğim sebebiyle başvurmadım.İnşallah herkes her kuruma başvurmaz da sınırda olanlar,bu iş imkanlarından faydalanır.
-
@gundalko tesekkurler. senin gibi dusunen yok hocam herkes her yere basvuruyo. İşi olan da basvuruyo olmayan da
-
Genel kısım kaçla kapattı bilen var mı 88.41 ile listede yokum
-
@hollowman 89 civarı gibi gözüküyor
-
@hollowman 89.03 ile giremeyen, 89.3 ile giren var
-
taban puan yayınlanmış arkadaşlar 89.18 ile kapatmış
http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/Guncel/Sinava-Katilmaya-Hak-Kazanan-Adaylar-
sgk 0.01 puanla , rtük yaklaşık 1 puanla, burası da 0.15 puanla gelmedi bir şanssızlıktır gidiyor ya hayırlısı bakalım -
@russellwestbrook kısmet değilmiş daha iyi yerler olur inş seni çok iyi anlıyorum benm de 0.05 puanla kaçtı
-
Eski sınav formatı çok iyiymiş iktisat 40,hukuk 30,işletme 30 puan şeklinde..Şimdi her biri ayrı ayrı 100 üzerinden değerlendiriliyor,sınav konuları zaten alışıldık müfredattan farklı bir de sınavın bu şekilde dönüştürülmesi işi daha da zorlaştırmış
-
@poli inş kardeş umut fakirin ekmeği işte ama umamıyorum hakkımızda hayırlısı yapacak bir şey yok ilan beklemekten başka
-
@russellwestbrook 15. Dönem Rekabet Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (2017) içinde söyledi:
@poli inş kardeş umut fakirin ekmeği işte ama umamıyorum hakkımızda hayırlısı yapacak bir şey yok ilan beklemekten başka
Daha ekonomi , kalkınma , hazine gibi kurumlar var en basitinden.Sen çalışmaya devam et kesinlikle bundan sonraki listelere girersin.Başarılar
-
@russellwestbrook umutsuzluğa kapılmamak gerek şuana kadar girdiğim bütün sınavlar 1 puanla kaybettim buna rağmen hala umudum var elbet bir zaman olacak diye düşünüyorum zaten umut edip çalışmaktan başka yapabileceğimiz birşey de Yok malesef