İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DERNEKLER DENETÇİ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
-
Kardeşim İçişleri Bakanlığı'nın tüm alımları konusunda belirsizlik söz konusu şu anda. Temizliğin asıl dalgaları yeni vurmaya başladı orada. Her unvandan yüklü ihraçlar yapıldı. Bir süre daha gerilim sürecek gibi görünüyor. Sabredip inşallah komple hainlerden temizlenmesini bekleyeceğiz şu an için
-
Hiç ses seda yok, Pareto iyi haberlerini bekliyoruz?
-
En az 1 ayı var. Çünkü şu an bütün kurumlar cok cok yavas
-
@frustration Ulaştırma bakanlığında ise başlanmış, darisi bizlere insallah
-
@pozitifdissallik amin insallah
-
-
Listeye girip mulakata kasitli girmeyenlere hakkimi helal etmiyorum belki kusuratlarla bircok listeye giremeyenlerin veballeri boyunlarina.Kazananlari tebrik ederim.
-
@odtüsbky sınavı kazandığına göre gerçek kimliğini açıklayabiliriz ? :)))
-
@Antimülakat Yapma hocam, zaten beni tanıyan tanıyor, tanımayanlarca da gizemli bir Gençlerbirliği taraftarı olarak bilineyim
-
çok şükür benim de olumlu sonuçlandı.kpss defterini allahın izniyle kazasız belasız kapatmış bulunuyorum.kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ederim.kazanamayan arkadaşlar ise sakın ha umutsuzluğa düşmesin günün erken saatlerinde halkbank sonuçları açıklandı ve başarısız yazısını görünce gün boyunca üzerimde bir burukluk vardı.akşam saatlerinde ise bu mutlu haberi aldım..bir kapıyı kapatan allah daha iyisini daha hayırlısını açıyor.yılmadan usanmadan mücadeleye devam!
-
Arkadaslar kazananlari tebrik ediyor gorevlerinde basarili bir hayat diliyorum. Ve bir de sgk uzmanligi ve il göç gibi kazansalar da gecmeyecekleri kurumlardan feragat etmeyi unutmamalarini rica ediyorum. 4 cumlelik bir yaziyla baskasinin hayatini degistirebilirsiniz unutmayin ve lutfen ihmal etmeyin. Simdiden tesekkurler.
-
Bu aciklanan liste,guvenlik sorusturmasi sonucundaki aciklanan liste mi oluyor acaba?
-
@Efe-Kızıklı referansiniz var miydi ?
-
@Mimar kurumu çok istiyodum o yüzden mülakat için ciddi bir hazırlık süreci geçirdim.çok şükür mülakat da beklediğimden iyi geçti.dışarı çıktığımda yakın çevreme liyakat temelli bir alım olursa yüksek ihtimalle seçileceğimi söyledim, ki öyle de oldu.referans durumu başvuru esnasında forma yazdığım öğretim görevlileri dışında yoktu.
-
@Efe-Kızıklı hayırlı olsun kardeşim
-
Yedek arkadaşların şansı nedir feragat edecek olanlar var mı arkadaşlar
-
Kesin listeler ne zaman belli olur bir fikri olan var mı?
-
Pazartesi belli olur sanirim
-
Kesin liste belli olmuş hayırlı olsun kazanan arkadaşlara
-
Arkadaslar ise ne zaman başlarız bilen var mi ?