PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
Arkadaşlar mulakat tarihleri açıklandı yaziyo ancak ulaşamadım ben. Bilgisi olan var mi
-
@büşraa PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:
@rlg evet hocam benim de ilk tercihim oldu
Gözün aydın tebrik ederim.
-
@isltme_isltme PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu içinde söyledi:
Arkadaşlar mulakat tarihleri açıklandı yaziyo ancak ulaşamadım ben. Bilgisi olan var mi
Daha açıklanmamış
-
@rlg Tşkr edrm hocam bakalım daha mülakat var.
-
Bana gelmedi ama çok yakın bi arkadaşımın Istanbul olmuş. Kendimin olsa bu kadar sevinirdim. Zira senelerdir aynı derdin derttaşıyız.. Ikimizde mutluluktan ağladık.. Dilerim gerçekten ihtiyacı olan herkesin mülakatı da güzel sonuçlanır. Şimdiden başarılar.
-
@ddguy hayirlisi olmustur hocam sıkma canını. @bombiksmori sizin durum nedir hocam?
-
@aycan benim de olmadı malesef hocam. Gayrı nasip değilmiş demekten de yorulduk.. Sizin guy mülakatı ne zaman olacak tarih belli mi?
-
@bombiksmori şimdi gördüm iletinizi hakkinizda hayirlisi olsun hocam.
-
@bombiksmori belli hocam. 3 ekimde olacak inşallah. Ptt de geldi bakalim Allah nerden verecek nasibimizi. Hayirlisi olsun
-
@aycan güzel ve hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah hocam:)
-
@bombiksmori İnşallah Allah size cok daha guzel kadrolar nasip etsin hocam
-
@aycan ziyadesiyle yorulduk ama beklemeye,denemeye devam hocam:) hepimiz için güzel şeyler temenni ediyorum:girl_tone1:
-
hayırlı olsun
-
Mülakat süreci ve sonuçların açıklanması ise başlama derken Ocak ayını bulur değil mi
-
@lexiqus
Olabilir -
Arkadaşlar ben istanbul için mülakata kaldım da mulakat da istanbulda mi olacak bilen var mı şimdiden teşekkürler
-
@mrzcn ne olacağı belirsiz galiba şu an, sadece Ankara diyen de var bölgelere ayrılacak diyen de var.Belli olur kısa sürede.
-
@lexiqus güvenlik soruşturmasından dolayı bulur gibi önceki alımları düşününce.
-
@Mustapha teşekkür ederim hocam.
-
Bende bekleyenlerdendim .beş yıl oldu
Olmadı olmuyor .üzüldüm mu .hayır
.kaymakamlığa hazirlaniyordum kazanacagima inanıyorum .bu kadar emek vermişken PTT .içim buruktu.tum serlerde hayır var inancım tam.