PTT 2.500 Personel Alımı Bilgi ve Soru Paylaşım Platformu
-
@Umudum-btyor
Mevla'm elbet sabredince güzeli eyler...Dediğim gibi KYK var daha Adalet bakanlıgi alıma çıkacak ve Bakın Gümrükte var puanınızı bir şekilde kullanırsınız Allah'ın izniyle hem belli olmaz alımlar bu şekilde giderse Merkezi alimin Belediyeler, Üniversiteler belki gelir.Birde bulunduğunuz ilin sydv alımlarını takip edip ikametgah şartlı ilana çıkıyor o yüzden kendi ilinizi takip edin diyorum..Tüm bunlarla birlikte sınava çalışın temel var belli ki 82 güzel puan ALLAH'im cümlemizin yardımcısı olsun. -
Başvuru yapabilen var mj ya şu an aktif başvuru bulunmamaktadır diyo
-
"Şu an aktif bir başvuru bulunmamaktadır." Zaten tek seferde ,kolaylıkla başvuru yapmayı inan hiç beklemiyordum. Tişikkirlir ptt.
-
Yaptım şimdi ben umutsuz olmakla birlikte hayırlısı olsun inşaAllah
-
@ddguy ben de çok ümitli olmamakla birlikte başvuracağım.. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
https://basvuru.ptt.gov.tr/info_web/t?x=mbg başvuru linki arkadaşlar bulunmuyor google de
-
@ddguy hocam başvuruda ücret var mı
-
@ErtuğrulBEY yok hocam çok şükür:)
-
@bombiksmori hocam sonuçlar ne zaman açıklanıyor biliyor musunuz.yani ptt mülakata kalanların listesi
-
@ErtuğrulBEY hocam tam olarak hatırlamıyorum ama en fazla iki hafta olmuştu diye hatırlıyorum. Tam tarihi bilen bi arkadaştan yardım alalım:)
-
2017/2 alımı basvuru bittiği günün sabahına acıklanmıştı. 3 gün sonra da mülakatlar başlamıştı
-
Çok sürmez Bir hafta içinde en geç İki hafta içinde mülakat listesi açıklanir bir bakmışsınız bir hafta sonra mulakatiniz var mülakat sonuçlarının açıklanması da son alimda iki ayı geçti.
-
@büşraa başvuru bittiği günün sabahına mı? Ben baya geç öğrenmişim o zaman:)
-
@bombiksmori evet hocam ertesi gün acıklanmıştı
-
arkadaşlar ptt alımı ile ilgili detaylı bir bilgiye sahip olan varsa bize yardımcı olsa sevinirim.
Tercih oluştururken nelere dikkat edeceğiz?
Benim anladığım kadarıyla tercih listesi oluşturup bizi o listeye göre mülakata çağıracaklar. 1.sıraya Antalya yazdım 27 kişi alıyor,3 katı 81. ben 78,6 ile yazdım Antalyayı 81.kişinin puanı 78,7 Antalya'ya giremedim 2.sırada ki şehre mi geçiyor ?
İlk defa başvuru yapacağım için bir acemilik var -
Arkadaşlar 77.95 puanla ilk 15 tercihimi en çok alım yapan yerleri yazıp son 10 tercihimi doğu bölgesi illerinden yaparsam doğru bir strateji olur mu ve bu puana gelir miden ziyade şansımı arttırmış olur muyum?
-
@lexiqus
Evet 2.siradakine geçer.soyle düşün Antalya'yi yazanlardan 81 kişininde puanı senin puandan yüksek onlardan dolayı gelmez sonra senin 2.tercihine kayar bilgisayar ve aynı formatta devam eder. -
@Mustapha
Kendi ilinizi 1.yazin sonrada dediğiniz o mantığı yapın. -
-
@rlg Eyvallah hocam sağ olasın,aynen ilk iki tercihim kendi ilim olan İstanbul olacak.