Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Hocam peki biz vergi müfettişi olupta eşimizin gelir uzmani yahut sgk denetmeni olması halinde bizim atandığımız yere eşimizinde atanması konusunda bir bilginiz varmı eğitim dönemide dahil biz nereye gidersek eşimizde ona göre gelebilecekmi enazından gelir uzmanlığı aynı bakanlığa bağlı ona göre ayarlama yaparlarmı
-
@BCd Eş durumu eğitim ve turne dönemleri için geçerli değil dostum. 3 ay için görevlendirme yapmaz kurum. Yalnız bağlı bulunulan Grup BaşkanlığI'nda eş durumu koşulları geçerli olacaktır.
-
@paretowilfredo saol üstad daha önce bu eğitim döneminin değiştigini belirtmiştin biz bu 3 aylık eğitimden sonra 3 yıl dolana kadar belirli bi grup başkanlığınamı gönderilecez yoksa değişik bölgelerde müfettiş refakatindemi olacaz .hocam çok soru soruyorum hakkınızı helal edin.Süreci tam anlamadım yani farklı farklı şeyler söylenince kafamız karışıyor
-
Yönetmeliği tam itibariyle okudum ama oda vergi mevzuatı kadar karışık. Örneğin çoğu durumda misalden bu bölgelerde geçmesi zorunlu süre içinde yardımcılıkta geçen süreler geçerli kabul edilmiyor. Ha keza eş durumu da aynı şekilde kısıtlı seçenekler sunuyor.
Prestijli,maddi olarak güçlü ama onların getirisini de nötr edecek kadar da sıkıntılı bir meslek. Biz sgk'cıların kafası çok yorulacak çok. -
@BCd Aslinda yukarda acikladim dostum yeni egitim duzenini. Ilk mesajda olmasi lazim.
-
@kizilderili yönetmelikten anladığım kadarıyla rotasyon+turne+geçici görevlendirme var
-
@paretowilfredo üstad yönetmelik sadece a grup başkanlığı hakkında açıklama yapmış. Dediğiniz üzere sanıyorum %5 de şartlar çok daha farklı gibi görünüyor.
-
@mov aynen kardeşim, hayalim olan kurumdu ama cidden A grubu başkanlığında görevli müfettişler için çekilmesi zor dertlerde sunuyor.
-
@paretowilfredo saol kardeşim daha işe giremeden işi anlamakta zorlanıyoruz gerisini düşünemiyorum
-
Temel eğitim sonrası yardımcılıkta görev yerine ilişkin;
-
@kizilderili saol kardeşim
-
@paretowilfredo hocam şimdi vmy olduktan sonra yeterliliği veremezsen düz memurluğa düşürmüyorlar mi artık hiçbir şekilde ?
-
@MET benim bildiğim yeterlilik sınavını 2 kez veremeyince geçiyorsunuz. Düzenleme yetki sınavı ile ilgiliydi.
-
@MET Yetki donemi dostum. Yardimcilik donemi dedim ozellikle yeterligi veremezseniz vhki olursunuz:)
-
@paretowilfredo hocam bu efsane 5000 kişilik vmy alımından vhki ye düşenler oldu mu yoksa hala sınavlar devam mı ediyor?
-
Vmy Arkadaşlarımızdan aldığımız duyumlara göre yeterliliği veremeyip vhki 'ye düşürülen herkes doğrudan dava yoluna gittiği için büyük bir karmaşa var şu anda bu konuda.
-
5.promosyon galiba o noktaya geldi dostum.
-
@hü.sbky Aslında herkesin belli ki tarzı özgün..Ben sözü geçen kaynaklardan hiçbirini kullanmadım,konular biraz özümsenirse her yol Paris'e çıkıyor demek ki..Yalnız şunu da şimdiden söylemeliyim;bu azimle bir dahakine elinizden kaçmaz gibi görünüyor..Bu kararlılılığı göstermek her şeyden daha önemli
-
@Del-Piero en onemli nokta pes etmemek tabi ki.Allah saglik versin, yine denicem hocam.hic kimse birakmasin
-
@hü.sbky Allah sağlık versin amin. Ama size tekrar tekrar denediğiniz için akıl fikir de versin. Şu VMY sınavını kazanamıyorsan daha neyi kazanacaksın ? Dil yok, istatistik ekonometri finans vs yok. Ders geçme barajı 50, genel ortalama 65. Sorular kolay. Daha ne zaman geçeceksin birader ?