Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
@OsmanlıTorunuyum al işte şimdiden ego tavan. Sana mı kaldı kardeşim.
-
@hayallervmy bence seslenmeyelim.ciddiye bile almadim,almayalım.Amaç farklı çünkü.
-
@hayallervmy o arkadaşın egoluk ne puanı ne de mevkisi vardır
Klavye şövalyeliği yapangillerden diye düşünüyorum. Ciddiye almayın
@hü-sbky siz zaten almamışsınız, iyi de yapmışsınız. -
Teşekkürler .
-
-
@OsmanlıTorunuyum arkadas bu nasıl terbiyesizliktir moral vericen yerde neler yaziosun bide 15 temmuz cart curt hava atiosun.senden olsa olsa bizans torunu olur lakin bizim ecdadimizda böbürlenmek karsi tarafi hakir görmek yoktur.
-
DOstlar sinav sonucuna itiraz edebilen var mi ? Iki gundur ariyorum telefonlara cevap verilmiyor. Itiraz edebilen varsa cok acil bana izlemem gereken yolu anlatabilir mi
-
..........
-
Şu rotasyon muhabbeti çok karışık ve can sıkıcı gibi ne yani öyle evli barklıyken 3-4 yılda bir şehirmi değiştircez yani şu konuyu açıklıyabilcek varmı kendi memleketimde sgk dent. yardm. dan geçmeye değer mi sizce ?
-
girilecek başka mülakatlar da var ön görüşme bunlardan birine denk gelirse yapmamızı önerdiğiniz bir şey var mı ?
-
@yağmurgetiren Öyle bir denk gelme hâli söz konusu olursa kurumu arayıp durumu izah edersiniz, muhakkak ki yardımcı olurlar.
-
@fiscaldrag teşekkür ederim ben de öyle düşündüm daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı diye sormak istedim.
-
On görüşme için bizle nasıl iletişim kuruyorlar. Ve ikametgâha göre bulunduğun ilde vdk başkanlığı varsa oraya çagiriyorlarmis. Bu konuda aydınlatırmısınız?
-
Arkadaşlar mülakatta uzun cevaplı birbiriyle bağlantılı yoruma dayalı sorularmı sorarlar kısa bilgi isteyen sorularla karışıkmı sorarlar.yazılı sınavda daha düşük puan aldığımız alanlara mülakatta agırlık verirlermi mesela muhasebe den nasıl soru gelir.medeni hukuk borçlar hukuku gibi alanlardan ciddi sorular gelirmi.mülakat kitapları yüzeysel kalıyor onları destekleyecek makale kitap vs önerileri neler.Biraz bunlari tartışsak
-
Ben şahsen hala konu anlatımlı kitaplardan yazılı sınava çalışır gibi çalışıyorum çünkü mülakat kitaplarından verim alamıyorum öğreticide bulmuyorum ezberletici geliyor.tabi çok zaman alıyor ve bazı günler gercekten verimsiz olabiliyor
-
@BCd Başlıkta önceki yılların mülakat sorularını derleyip paylaşmıştım, gördünüz mü bilmiyorum ama işinize yarayabilir. Şahsen ben de mülakat kitaplarından haz etmiyorum. Konuları bütünsel olarak çalışıyorum. Devamında da bahsettiğim sorulara bakarak eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. Ayrıca sorulara göz gezdirdiğimde basit tanım sorularının yanısıra, özellikle güncel ekonomi ve diğer güncel olaylar hususunda yorum sorularının da ağırlıkta olduğunu gördüm. Tahtada muhasebe kaydı yaptırma durumu da oldukça fazla görünüyor. Sözün özü, her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bahtımıza artık ne soracakları da. Allah yardımcımız olsun.
-
@BCd arkadaşlarımdan aldığım bilgi, uzun olmayan genelde net cevaplı sorular soruluyormuş hocam. Ben şahsen burada paylaşılan pdf e iyice bakıp girmeyi düşünüyorum. İnşallah 300 kişi alınırda vdk despot tavrından vazgeçtiğini bu şekilde gösterir.
-
Arkadaşlar bu vmy yeterliliğinde falan 3 yıl içinde YDS şartı,tez vb. şartlar var mı bilmediğimden soruyorum. Tam prosedür nedir
-
-
@fiscaldrag başlığı takip ediyorum ama paylaştığınız soruları görmedim hocam bidaha gözden geçirrim ben tahtada muhasebe işlemi yaptırdıklarını bilmiyordum bu iyi oldu teşekkür ederim.bende müfettiş yardımcısı üstadımızdan her soruya doğru kalıp cevap değilde konuya hakimmisin tutarlı yorum yapabilyomusun bilmediğinde nasıl tepki veriyosun bunun önemli olduğunu öğrendim