Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Bu ileti silindi! -
Ben Mulakatlara girmekten bıktım adamlar elemekten bikmadilar. Defalarca bunu söyledim ama maalesef yine söylemek zorundayım. Önümüzdeki maçlara bakacaz
-
@leviathan kardeşim belki başka yerdedir nasibin çok zor oluyor biliyorum ama öbür türlü durumu daha kötü hale getirmekten başka bir şey çıkmıyor..
-
listeye bi arkadasim icin baktm ve ismini goremedm gunah degilmi cocugun kazanmadigi sinav kalmadi 90ustu hep puanlari hep liste disi isin kotusu sgk teftisi kazananlardan da icinde gozume carpan baya kisi var kadrolardan biri yanacak. kazanan arkadaslari tebrik ediyorm darisi bana da olur ins
-
Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin üzülmeyin bişey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir Allah verilen emekleri boşa çıkarmaz. İnşallah en kisa surede daha güzel kurumlara atanırsınız
-
Vdk kazanan kişilerden 10larcasinin gitmediginj görünce ekledikleri adamları bi düşünür umarım.listenin çoğu vdk dan iyi yerlerde bizde 90li puanlarla boşta bekletelim 5puan daha vermemişler beyefendiler
-
Kazanamayan arkadaşlara Allah sabır versin olmuyorsa daha iyisi olacağından olmuyordur listeler hep aynı kişilerle dolu yazık günah gerçekten
-
@paretowilfredo kazananlara hayirli olsun guy yedekler olarak baya heyecanlandik hocam surec nasil olur vmyler ne zaman goreve baslar yedekler ne zaman baslar surec hakkinda bir tahminiz var mi ?
-
Listede neden ilk %5 diye bi ayrı liste var.
-
@duryy, içinde söyledi: Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
Listede neden ilk %5 diye bi ayrı liste var.
Bildiğim kadarıyla %5lik kısım 1. derece müfettiş oluyor.Kalanlar ise 2-3-4.
-
@duryy %5 büyük olcekli mukellefler baskanliginda calisacak olanlar
-
Arkadaslar soyle bir listeye baktimda en az 10 kisi gelir uzman yardimcisi sgk denetmen yardimcisi yani isi olup mülakati gecen kisiler.Acil cozum uretilmesi lazim.Guydan elendim mulakattan adamlarin isleri var yine mulakati geciyolar.Bu duruma cok uzuluyorum bn nerde hata yapiyorum sonra nasip diyorum.Bu arada 1000 vmy bu sartlar altinda cok zor gozukuyo.Demekki ihtiyac yokmus vdkda
-
Bilançolarında yer alan rakamlardan net
satışları ile aktif büyüklüğünün aritmetik ortalaması 50.000.000 TL’nin üzerinde olan şirketler veya öz
sermaye büyüklüğü 15.000.000 TL’nin üzerinde olan şirketler ve bunlara ek olarak bu tutarlara
bakılmaksızın bankalar, sigorta şirketleri, finansal kiralama şirketleri, faktoring ve finansman şirketleri,
sermaye piyasası kurumları ile bireysel emeklilik veya sermaye piyasası faaliyetlerinde bulunmak veya
19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanununda yer alan faaliyet konularından en az birini
yürütmek üzere kurulan kuruluşlar ve finansal holding şirketleri.o yüzde beşlik dilim bunları inceler bcç olur kendileri geri kalan yuzde 95 ie ise bu şirketler dışındakileri.
yüzde beş rotasyona tabi değil yüzde 95 rotasyona tabidir.
Bunu yazma sebebim girecek arkadaşların net şekilde kafalarında birşey oluşması saygılar. -
Emeklerinden dolayı @paretowilfredo ve @fiscaldrag teşekkür etmek istiyorum.emeğinize sağlık
-
@müzmin-öğrenci ama yuzde 5 icin her zaman sınav varmıs
-
@zenginmemur ne sınavı hocam 3. yılın sonundaki a grubu yeterlılık sınavında başarılı olan yüzde beş alınıyor ondanmı bahsediyosunuz?
-
@müzmin-öğrenci hocam tam bilmiyorum ama simdi bu yuzde 5 kariyer acisindan iyi bir yer bunun icin vergi mufettisi veya yardimcilarida burasi icin sinava giriyolarmis.
-
@zenginmemur mevcut görevi vmy olan birinin tek ihtimali yeterlilik sınavında bcç 'ye geçmek hocam .Tabi hali hazırda vmy olup kpss puanı ile tekrar sınava girip mülakata giren arkadaşlar oldu kurulun tek dediği seni iki kere atayacağız deyip postalamak:D
-
@zenginmemur Referansının kuvvetli olduğunu düşünüyorsan istediğin yere gönül rahatlığıyla başvurursun.Bu mükerrer durum bundan kaynaklanıyor.
-
Arkadaşlar ben referansız girdim kimseye yalan borcum yok herkezin ne yaşadığını biliyoruz yıllardır bu süreçteyiz.Diyeceğim o ki referansa takılecağınız son kurum burası olsun.