Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Haksızlığa uğramış çok üzülmüş kızmış ağlamış olabilirsiniz ama bunun öfkesini nasıl olur da kazananlardan çıkarırsınız ayıptır günahtır. Referans ile veya değil hepimiz haketmiştik. Hepimiz üzüldük. Referansı olup elenen insanlar da oldu. Referanssız kazananlar da. Sizler de bunu çok iyi biliyorsunuz. Kimse kimsenin hakkını yemedi sisteme olan öfkenizi gelip burada kusmayın. Guy gibi kontenjan sınırı olan bir yerde bunu söylerseniz çok haklısınız benim de defalarca hakkım yendi ama vmy’de oturup bi düşünmek gerek gerçekten kim suçlu?
-
@hayallervmy ben sadece siyasi referansla gelenlere laf söyledim. Gerisini tenzih ettim. Sizlik bi durum yoksa üzerinize de alınmanıza gerek yok. Siyasi referansla kazananlara beddua ediyorum ant olsun ki her sabah da edeceğim. Gerisini tebrik ediyorum. Helal olsun.
-
Dostlar selamin aleyküm. Bu alim ile birlikte bu kadrolarin dolmamasi meselesi ciddi sekilfe can sıkmaya basladi. Gercekten izahi yok ve bir sekilde dile getirilmesi gerektigini dusunuyorum. Bu nedenle dile getirmeye calistim elimden geldigince ve her mecrada ve farkli alimlarda da gundeme getirmeyi dusunuyorum. Hicbir mantiksal ve vicdani dayanagi olmayan bir durum gercekten. Allah kimsenin hakkini kimsede koymayacaktir. Bir haksizlik var ise de dile getirmemek dilsiz şeytanlıktır.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/3600/a-grubu-alımlarda-kadroların-doldurulmaması-sorunu/
-
@paretowilfredo hocam ilginiz bilgilendirmeniz için teşekkürler allah razı olsun.Peki bundan sonraki süreç hakkında bilgi verebilirmisin?
-
@mrtvrn07 ilk mesajda eğitim ile ilgili biraz bilgi vermistim dostum. Bi bak istersen gerisini konusalim.
-
hocam okudum yazdıklarınızı ancak benim süreç hakkında bilgi istemem mesleği kazanmış olmamla ilgili değil guy yedekteyim ve yedek oldğum ilde kazana arkadaşlar var onların kurumdan ayrılması ve bizi yerlerine çağırmaları nasıl olacak bunu merak etmekteyim 8. ve 9. promosyon vmyde evrak tesliminden 4 ay sonra göreve başlatılma olmuş yani biim için bu süreç nasıl ilerleyecek tahmini beklememiz ne kadar olacak bunun için sormuştum.
-
@mrtvrn07 Anladım dostum. Bu kurulun inisiyatifinde biraz. Yani ne kadar surecegi konusunda net bir tahmin yapmak kolay degil. Promosyonlarin egitim sureclerinin ic ice gecmemesini isteyebilir kurul bu nedenle bekletebilir.
-
@paretowilfredo yani hocam atama işlemleri tamamlanana kadar şu anda guy olarak çalışan arkadaşlarımız işlerine devam edecekler kurum ne zaman atamayı gerçekleştirip çağırırsa yedeklere sıra öyle gelecek herhalde
-
@mrtvrn07 Tabi ki dostum, bir memur başka bir yerde başlamadan, mevcut yerinde özlüğü devam eder.
-
Bir alim daha bitti. Kazananlara hayirli ugurlu olsun
-
@paretowilfredo beklemeye devam hocam o zaman
-
Arkadaslar öncelikle hayirli olsun.Degisiklikle birlikte 18 ay Ankaradayiz diyebilir miyiz?
-
Bu konuda bizi aydınlatabilecek biri var mı. Kaç ay Ankara’da olacağız?
-
Arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ederim.Darısı bizim başımıza inşallah.Kazanan arkadaşlardan Sgk Teftişe başvurup sınavına girmeyecek olanlar başvurusunu geri çekerse çok makbule geçer.Sgk teftiş listeleri belli olana kadar başvuru çekilebiliyormuş.Lütfen bu konuyu önemsememezlik yapmayalım.Sırf iki dakikanızı ayırdığınız için bir arkadaşımız müfettişlik hayallerine kavuşabilir.Sağlıcakla kalın.
-
@luthor listeler ne zaman yayınlanacak ben aradım gelip dilekçe vermeniz lazım dedi olmadı dilekçeyi aps ile yollayayım belki kabul ederler
-
Faksla başvuru çekilebiliyormuş arkadaşlar.Sınava girmeyecek arkadaşlarımız lütfen bu konuda hassasiyet göstersinler.
-
sanirim bu 18 aylık ankara egitimi sonrasi bi kadroya daha sinavina bile giremiyeck noktaya geldim. arkadaslar evliyim istanbulda yasiyorm ve baska sehire gidemiyorm 88-89 araliginda puanlarm var ve henuz sgk teftis disinda hicbir sinava başvuramadm baska sehire gidemeyecgm icin. kazananlari tebrik ediyorm ve rica ediyorm sgk sinavina girmeyeckseniz lutfen basvurunuzu geri cekin
-
@paretowilfredo kadro dolduralmamasının tek bir anlamı var oda torpili olmayan gelmesin
-
@varoufakis hocam bu konuda vmy için kesin bir şey söyleyemiyorum. Etkisi var mıdır? Muhakkak vardır ama ben ciddi anlamda referansı olup da VMY mülakatından elenen olduğuna bizzat tanık oldum. VMY bu konuda biraz sırlarla dolu bir mülakat yapıyor.
-
@antimülakat benim iş arkadaşım galiba bakanla görüşmeye gitmiş referans için ismini alıp bildirmişler kuruma ama girememiş.arastirinca öğrenmiş ki kimisini kesin alın diye bildirmişler kimisinde de inisiyatifi kuruma bırakmışlar.