Vergi Müfettiş Yardımcılığı 10. Promosyon Mülakat Süreci 2017
-
Bu sözlü sınavın gün ve saatlerinin yazdığı link çalışmıyor. Başka yerden bakmak mümkün mü buna? @Antimülakat
-
@tudunnn maaş konusunda bir sürü söylenti olduğu için sormak istedim. Yeni bir vmy'nin maaşı nedir acaba? 3900 diyen var doğru mu?
-
@alanyetersiz2 4300 diye biliyorum hocam guy 3550 alıyor zaten
-
Müfettiş 2017 temmuz itibariyle vergi dilimine girmeden sene başında 4350 tl sene sonu ise yüzde 27 lik dilimde 4000 tl alır. Bu maaşa turne ödemeleri dahil değil..
-
Müfettiş değil yardımcısı olacak sorry..
-
@annnti ben özel olarak bakmadım ama muhakkak açılır hocam. Olmadı açabilen bir arkadaşımızdan rica edelim listeyi?
-
@annnti Bazen duyuru metni bile kayboluyor. Söylediğiniz gibi link pasifleşebiliyor. Tekrar denediniz mi acaba? Şu an baktım, açılıyor.
-
@fiscaldrag İşyerindeki bilgisayar bazı bağlantıları sınırlıyor. Sanırım o sebepten bağlantıya ulaşamadım telefonla açtığımda çalıştı link. Çok teşekkür ederim ilginiz için @Antimülakat
-
Sonuçların açıklanacağı güne dair duyum muyum var mı bir şeyler?
-
Mülakatlar bitmeden öngöremeyiz benim merak ettiğin mülakata kaç kişi girdiği
-
2018 Haziran'dan önce iş başı yapılmaz burada. Daha mülakat açıklanacak, güvenlik soruşturması yapılacak. En az 200 kişi alsa bitmez o güvenlik soruşturması. Allah kolaylık versin hepimize.
-
Arkadaşlar mülakatlar hangi gün sona eriyor bilgisi olan var mi
-
@gevrik 22 Aralık son galiba dostum
-
@emiemi eyvallah
-
Arkadaşlar olurda inşallah kazanırsak Ankara da mı görev yapacağız. Tam olarak nasıl işliyor süreç. İl seçimi falan mı yapılacak nasol olacak ?
-
@met dostum yukarda bir arkadas detayli bahsetmisti o nedenle oraya detaylari birakarak kisaca soyle anlatayim. Once Ankara da teorik egitim olacak. Kurulum kendi bunyesinde olacaksiniz. Sonrasinda refakat ustadinizin yanina yollanacak -ankara veya baska il olabiliyor farkli fasilalarda- uygulamayi goreceksiniz. Bu surecler birbirini izleyecek yani teori-refakat-teori-refakat seklinde..yaklasik 3 er aylik periyotlar oluyor su an icin bunlar. Toplamda 15-18 aya yayiliyor surec. Bu arada sinavlariniz oluyor. Performans ve surec sonunda yetki. Bunlar atamanizda belirleyici. 29 grup baskanligi var. %5 ler disindakiler bu 29 grup baskanligina gidebiliyor. Ankarada da kalabilirsiniz iyi puanla. Kisaca bu sekilfe dostum.
-
@paretowilfredo başkan bizim mülakatlar ne zaman açıklanır duyduğun bildiğin bir şey var mı?
-
Arkadaşlar belgeleri mülakata gireceğimiz yerde mi teslim edeceğiz. Sınav Hizmetleri Şube Müdürlüğü mülakata gireceğimiz yerde mi ?
-
@tony-soprano Hocam belgelerle oraya gidersiniz bekleme salonunda teslim alıyorlar sorun yapmayın onu.
-
@alanyetersiz2 Malesef dostum. Diger kurumlar kadar belirsiz bu da.