10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@nonbisinidem insallah hocam.. ama kendimi teselli edemiyorum nasıl altından kalkıcam bilemiyorum.
-
@sgkemekcisi tabi KPSS’den önce gelirse
-
Burcu Şensoy yakında yeni alım var mı sorusuna yakında alım gözükmüyor ileriki zamanlarda olabilir cevabı vermiş tivitırda.
-
- promosyon açıklandıktan sonra 10. prosmosyon için alıma çıkılacağı söylentileri aylar öncesinden vardı. Net bir duyum yok mu?
-
söylentilere kulak asmayın. seçim sonrası hükümette değişiklik olmazsa kpss alan sınavı yapıldıktan/açıklandıktan bir süre sonra alım ilanı yayınlarlar.
-
@cnkn kpss öncesi olmasını istiyoruz burcu şensoy kastettiği şey de kpss sonrası galiba
-
Bence ilan geçen sene olduğu gibi Temmuz Ağustos gibi gelecek.
-
@enki 2017 puanlarıyla alsın da
-
@bonus Eylüle sarkmazsa zaten 2018 puanıyla almaz.31 ağustos sonuçların açıklanma tarihi.
-
@enki inşallah öyle olur ya
-
Dostlar artik ilanlar hakkinda kabaca tahminler yapilabilmekte 9 promosyonun gelecegi biliniyordu ama pareto üstad bile ilan pazartesi yayinlanmis 2 gun öncesi cumartesi günü buradan paylasmisti keza sayistay ilani duyumuda 2 3 gün icinde cikti ortaya can mavi ustadda ilandan bir gün önce haberi verdi o yüzden biraz daha bekleyelim bakalim öyle bir planlama yok diyenlere kulak asmamaliyiz bence
-
Normade ilan hazir deniliyordu
Secim olmasi ortaligi karistirdi ne kadar bahtsiz bedeviyiz -
Bahçeli : "KPSS sonrasına kadar hiç vakit kaybetmeyelim hemen mayısta ilana çıkalım." :)))
-
@aslan-reyiz ve beştepe de görüşmeler başlar
-
@yasaklı 1 saat sonra en yetkili ağız: erken ilan kararı alınmış bulunmaktadır hayırlı olsun:)
-
Burda 9.pro dan tanidik isimler görmek ne güzel biz de burdayız, kaldığımiz yerden devam arkadaşlar üzülmeyin
-
@shady1 9 dan 10 transfer olduk
-
@denetmeniniz haklısınız insanın içi hemen soğumuyor ama biz birbirimiz teselli edicez çaresiz.. Hırslanıp en baştan başlamak durumundayız çalışmaya
-
@nonbisinidem 2 gundur kendi kendimi yedim mulakatim iyi gecmesine ragmen nasil olur da 70 puan bile alamam diye
-
Acaba bu alım için istenen puan türünün değişme ihtimali var mıdır? 80 puanım var,gelmesi imkansız geliyor bana. O yüzden çok beklentide değilim ama ihtimali varsa takipte olayim