10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@davetsiz Hocam kötü şeyler nelerdir onları söyleyebilirmisiniz ? Hiç olmassa bizde ona göre hareket ederiz.
-
@davetsiz valla bende duydum bir şeyler muhtemelen aynı şey dillendirmek istemedim
-
@kuşçubaşıeşref Arkadaşlar söyleyebilirseniz bilelim hiç olmazsa durumu.
-
@blocker ben 8. Promosyon olan birinden duydum oda büyüklerden duymuş benim duyduğum seçimler bitmeden hükümet kurulmadan ve kurum başkanı olmadan ilana çıkılmayacağı
-
@kuşçubaşıeşref Teşekkürler kardeşim anlaşılan seçimlerin bize olumlu yansıması beklenirken M. Selim Başkanın milletvekili aday adaylığından sonra bize olumsuz yansıması olacak. Hayırlısı Bakalım.
-
@blocker ben öyle duydum ama duyum sonuçta @paretowilfredo üstad daha iyi bilir onun söylecekleri daha doğru olur benimkinden
-
@kuşçubaşıeşref Hepsi sadece duyumdan ibaret seçim dönemi ve mektup bimer cimer vs etkinlikleri yapıldı. Sonuçları olucak illaki.
-
@erhan-tan inşallah hocam öyle olur
-
Arkadaşlar sayın bakan sarıeroğlu 1750 personel alacağız açıklaması ile ilgili acaba içinde SGK denetmen Yrd. var mı ?
-
@veliat34 işkur vs demiş şeçim sonrasında gelir bence ilan kpss sonuçları açıklanmadan . ben öyle tahmin ediyorum.
-
@veliat34 yok hocam 1000 imd 750 buro personeli
-
Arkadaşlar bakın SGK müfettişi ile görüştük ilan hazır kadro hazır yazısı hazır şu an biraz etkili olabilsek gelebilecek tek ilan bu. Maliye bakanlığının ilan vereceği falan yok. Onun için mektup bimer cimer twitter dan yazın SGK Denetmen Yardımcılığını sesimiz duyulsun. Sesimizin çıktığının farkına vardıkları an ilanı hemen açarlar.
-
@paretowilfredo üstad bu seçim havasında her yer kadro yağarken iş kur vs vs SGK da hareket yok mu acaba benim duyumum yukarıda yazdığım gibi pek olumlu değil size güveniyorum açıkçası bir haber gelmedi sanırım hala
-
SGK Denetmen Yardımcılığı için twitterdan yapılacak olan etkinliğe maddi olarak katkıda bulunurum hep beraber birşeyler yapabilirsek çok iyi olur.
-
DPB nin sgk’ya şöyle 297 kişilik bir kadro dağıtımı var bu alımla ilgili olabilme ihtimali var mı ?
[url=https://hizliresim.com/JQRk2o][img]https://i.hizliresim.com/JQRk2o.jpg[/img][/url] -
Jülide Sarıeroğlu twitter da ki paylaşımına 10. Dönem Sgk Denetmen Yardımcısı
İlanını beklediğimizi belirtelim arkadaşlar lütfen herkes 1 dakikasını ayırıp yazsın -
Arkadaşlar çeko için hangi kitabı tavsiye edersiniz. Kalan zamanda biraz çalışmak istiyorum ama kararsız kaldım.
-
@tuketiciranti Adem Kaya yasin kulaksız kitabı var hocam onu al
-
Güzel haberler versen keşke üstad.. @paretowilfredo
-
@kuşçubaşıeşref Konu anlatım olanı mı alayım yoksa yeni çıkan çözümlü soru bankasını mı