10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@tuketiciranti valla ben konu anlatımı da tavsiye olunur soru da
-
Daha ne kadar beklenecek bu ilan için. İyi ki mülakat sonuçları erken açıklanacak kararı alındı. Bu kurum kendi putunu yikma eğilimine girdiği an yıkılır. Nitekim yıkıldı, her mülakat bir öncekinden daha uzun sürede açıklanmalıydı, bu değişince şimdi düşünüyorlar kara kara. İlan gelirse bu yükün altından nasıl kalkarız diye. Sgk 'ya vebalmetre taksan, durduğu yerde çatlar kırılır.
-
@antimülakat seçimden önce gelmeyecek sanırım yoksa sn bakan açıklama yapardı işkur vs için açıklama yaptı kaldı ki kurum başkanı da yok seçim normalde ümit iken bize tam tersi oldu
-
Arkadaşlar Merkez atama biriminin telefon numarası 0312 207 8508-8505-8442-8428.
İşlemleri bu birim yürütüyormuş. Eğer arayıp beklentinin olduğunu iyice anlatırsak belki bir etki yaratmış oluruz. -
@paretowilfredo yok mu üstad bir haber
-
Daha 9. Pronun işlemleri başlamadi yakın zamanda zor gibi
-
@agustcomte kpss açıklanmadan yeni alım olur inşallah
-
Dostlar Merhaba.
Kurumda şu an mevcut boşluk sürecin sarkmasına sebep olabilir. Buna dair söylentiler söz konusu. Malumunuz Mehmet Selim Bağlı ve KADİM Daire Başkanı Yakup Süngü istifa ettiler. Bu Denetmenlik ile alakalı kararların alınışında bir boşluk ortaya çıkardı.
Şu an Kurum Başkanlığına vekalet eden Cevdet Ceylan süreçlerin asaleten atanacak başkanca yürütülmesinden yana olduğunu dile getirmiş.
Bundan dolayı gerek 5.Promosyonun yeterlik sonrası illere atanmaları, gerek 9.Promosyonun il tercihi ve atamaları ve dolaylı olarak da 10.Promosyon alımı seçim sonrasına sarkacak gibi görünüyor. Yeni gelişmeler işitirsem paylaşacağım dostlar.
-
@paretowilfredo Seçim sonrasında çok uzar mı acaba üstad ilan ?
-
@paretowilfredo ozaman vay halimize secim olacak bk oluşacak geri atamalar yapılacak derken aylar sürer heralde
-
@serhats
2017 puanları 1 yıl geçerli değil mi -
@davetsiz 2 yıl
-
@paretowilfredo üstad ben de buna benzer şeyler duydum demek ki doğruymuş sizde teyit ettiğinize gör lakin tecrübenize ve SGK yı iyi tanımanıza danayarak 31 Ağustos kpss açıklanma tarihinden önce ilan gelir mi ?
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@davetsiz 2 yıl
Allah Allah bayağı uzak kalmışız
-
@kuşçubaşıeşref Dostum normal kosullarda gelmesi gerek ancak Sgk tüm aliskanliklari yikarak ilerledi bu yil. Ongorude bulunmak malesef cok kolay degil.
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad Allah razı olsun
-
@paretowilfredo İnşallah gelir Allah'ın izniyle.
-
@paretowilfredo şu 2017 kpss'ye girenlerin suçu neydi be hocam vmy ve guy ilanı göremezsek en kötü dönem olucaz heralde
-
SGK'yı oluşturan harfler dışında hiçbir şeyini sevmiyorum, bunu da defaatle dile getirdim, getireceğim. SGK ilk iki harfinden GS oluşuyor sadece bu açıdan bakıyorum kuruma. Halkın hale SSK, Bağkur demesine şaşmamalı. Başkanları bile kurumu basamak olarak kullanıp, ulu orta bırakıp gidiyor.
-
@antimülakat Hocam yeni yönetmelikte 10 gün içinde atama yapılır diyo. Öyle uzun uzadıya artık gvs falan beklenmeyecek değil mi? İllerin ilanı geldiğinde formlar veriliyo, hemen ondan sonra 10 gün içinde atama mı yapılacak yoksa gvs bu süreye dahil değil mi? Onu tam anlayamadım. Bir açıklar mısınız rica etsem..