10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@serhats ben metni yanlış hatırlamıyorsam mülakatların açıklanması için verilen bir süre vardı ve o da 30 günlük bir süre idi. GVS konusunu nereden okudunuz hocam? Tekrar gözden geçirelim.
-
@antimülakat Hocam yönetmeliğin devamında yazıyodu 10 gün içinde atama yapılır diye
-
@antimülakat “(1) Giriş sınavını kazananlar atamaya ilişkin duyurudan itibaren;
a) Adlî sicil kaydının bulunmadığına ilişkin yazılı beyanı,
b) Sağlık açısından görevini devamlı yapmasına engel bir durumu olmadığına ilişkin yazılı beyanı,
c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu,
ç) Mal bildirimine dair yazılı beyan,
d) Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin veya eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denkliğinin yetkili idarelerce kabul edildiğini gösterir belgenin aslı veya Kurumca onaylı sureti,
e) 2 adet vesikalık fotoğraf,
ile birlikte on gün içerisinde yazılı olarak yapacakları başvuru üzerine durumlarına uygun denetmen yardımcısı kadrolarına atamaları yapılır.”
-
@serhats bundan sonraki atamalar içinde deniyordu sanırım hocam. Bu atamayı kapsamayabilir. On gün SGK için gün değil, kabul edimezler bunu hatta hazmedemezler. İnşallah böyle olur ama ben sanmıyorum maalesef.
-
@antimülakat Aynen hocam yeni gelecek 10. Dönem ilanı demiştim bende. Ocak ayında askerlik tecilim doluyo benimde onun için sormustum. Yönetmelik bu şekilde bağlayıcı olması lazım tabi ama konu SGK olunca yaşayıp görmek lazım inşallah burda yazıldığı gibi çabuk ilerler prosedürler...
-
http ://www.mynet.com/haber/guncel/mhp-li-vekili-isyan-ettiren-atama-insanliga-sigmaz-4135264-1 arkadaşlar atanmanın daha kolay yolları var uğraşmayın bu kadar. Siz Sgk da denetmen olmak için uğraşın hak hukuk yiyerek Allah'ın dinini savunuyoruz yatacak yerimiz yok.
-
@guyan-gelmiş hocam nepotizm veya liyakatsizlik bir devlet bürokrasisini bitirir. Güçlü bir bürokrasisi olmayan güçlü bir devlette olamayacağına göre gidilen yol yol değil.
-
@guyan-gelmiş sgk torpilin en çok döndüğü yer olmuş.Yazık bunca gencin emeğine.
-
Mehmet Selim Başkan listeye girememiş umarım bir an önce görevine döner . İlan süreci hızlanır.
-
@blocker tek sevindiğim şey bu oldu inşallah ilanı hemen verirler
-
@blocker inşallah dediğiniz gibi olurda "nerde kalmıştık" der gönderir bi 400-500 denetmen ilanı
-
Kayıtdışı istihdam daire başkanıda girememiş listeye
-
@blocker göreve dönmez bence başka bir yerde görev verilir
-
Çok kırdılar kalbimizi ama yine de kesmiyoruz sol cebimizden umudu..
-
Üstad daha iyi bilir böyle durumlarda listeye giremeyen vekil adaylarına başka bürokratik görevler verilir diye biliyorum üstadım daha bilir tabi ki @paretowilfredo
-
Msb yeni çsgb olabilir diye düşünüyorum
-
Msb nin döndüğü güne sevinecek miydik? Vay be dünya ne garip bir yer
-
Hocam Selim Bağlı görevine döner diyebilir miyiz ? @paretowilfredo
-
Dostlar takdir edersiniz ki bunu bilmek çok olası değil ancak yorumum şu şekilde; Listeye alınacağını / alınmayacağını bilmeden hareket ettiğini sanmıyorum çünkü Reis'e yakın bürokratlardan Sn. Bağlı. SGK'yı bu halde iken yeniden devralmak isteyeceğini sanmıyorum çünkü şu durumdaki bir kurumu 2 senedir taşıyor ve yıprandığını düşünüyorum. O nedenle benim aklıma üç seçenek geliyor;
-Ya Bakan olacak -ki eski müsteşar yardımcısı olduğu bakanlık ÇSGB-
-Ya başka bir İdari görev, yöneticilik kendisine verilecek.
-Ya da Külliye'de Sn. Erdoğan'a yakın bir görev alacak.Bu ihtimallerin her birini göreve dönmesinden daha yakın görüyorum açıkçası.
-
@paretowilfredo Haklısın hocam. Seçimden sonraya kaldı başkan da ilan da mı demek lazım ?