10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar Bakana baskana yazalım Twitter'dan diğer ilanlar geldi inslalh bu niye gelmesin ...
-
Arkadaşlar artık tag belirleyip Sgk için bizim de atağa kalkmamız lazım. Ağlamayana meme yok. Sıra Sgk'da inşAllah..
-
@serhats evet arkadaşlar sayılı günler kaldı önumüzde .
-
Arkadaşlar yok mu bir insan evladı tag bu deyip saat verebilecek bir arkadaşımız. Tag belli olduktan sonra hepimiz gördük katılım güzel oluyo.
-
Bu ilan da gelsin, her yer neşeyle dolsun.
-
@hagi duyum mu var hocam
-
@kuşçubaşıeşref yok hocam temenni ama yakın gibi hissediyorum
-
@hagi hadi inşallah hocam
-
Dostlar merhaba. Bu başlık için de söylediğim diğer başlıklardaki gibi olacak. Henüz net bir bilgi yok ve olduğunda gerçekten yazacağım. O yönden emin olabilirsiniz. Şu an öngörmek çok kolay değil dostlar fikrimi soranlar için de bunu söyleyeyim. Kurumdaki hallerden bahsedeyim size;
Şu an iki temel konu var gündemde;
İlki 5. Promosyonun Yeterlik atamaları. Tercih sürecindeler ve onların ataması yapılacak.
İkinci ve daha önemlisi, üç bakanlığın birleşmesi neticesinde mesleğe ve dahi diğer mesleklerde de durumun ne olacağı konusu. Bu hususta bir KHK bekleniyor ve bir çok şey değişebilir kurum açısından. Bu süreçte de alımdan evvel bunun netleşmesini bekleyeceklerini düşünüyorum. Bakalım KHK bi gelsin mesleğin ahvâlini bi görelim. Gerisini sonra soruşturalım.
-
@paretowilfredo hocam bu yeterlilik sonrası açılan illeri merak ediyorum bende. Orada da yine aynı şekilde Ankara olmuyomu varmı bu konuda bir bilginiz
-
@paretowilfredo Beklenen khk bu hafta içerisinde gelecek heralde hocam ?
-
@gonzaloluca 5 kişi açıldı dostum Ankara. Gerçekten çok kalabalık İl Müdürlüğü her promosyonda gerek yeni girecek olanlara gerekse yeterlikle gideceklere kadro ya yok ya da çok az.
-
@serhats Beklentim o yönde dostum.
-
@paretowilfredo İnşallah hocam. Şu süreçler çabuk ilerler de ilan hemen gelir umarım.
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkürler. Çok şükür 9. Proda yerleştim de ne 8 ne de 9.proda Ankara olmayınca merak etmiştim.
-
Allah yardımcımız olsun.
-
Bir kişi öncü olsun dostlar anlayan varsa para toplayıp tag satın alalım sgk isteyen az buz kişi değil tt de guyu geçti
-
Puanlar sgk ya yetmiyo diye kimse ugrasmiyo bu baslikta heralde 🤨 secimden onceki son firsat kaçıyor.
-
Zorlanırsa gelir SGK DY.. Yarın için 50 kişi oluşturabiliirsek tweetırdan baskı yapmaya çalışalım
-
@buhara ben varım .