10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@prometheus-0 iletmez dostum biz 9. Promosyon da çok denedik
-
Adanalıyım Bakan hanımla ve danısmanı bizzat gorustum alımı sordum.. ser verip sır vermedi.. odak noktaları seçim.. sesimizi duyacaklarını hic sanmiyorum.. Bence bakanlıktan ziyade kurumun uzerine gitmeliyiz.
-
@denetmeniniz ne dedi tam olarak hocam ?
-
@Thorstein-Veblen aslında sorumu es gecti diyebilirim kasti olarak cevap verilmedi.. danısmanı bilmiyorum dedi.
Az once bakanliktan yuksek duzeyde birine sordum bana dedigi " yeni hükümet belli olduktan sonra bakanın takdirinde bir konu şu anda kimsenin bilmesi mümkün değil" dedi -
@denetmeniniz yeni hükümete kaldıysa işimiz vay halimize..
-
Gençler hadi bakalım yine yüklenelim postlara
https://mobile.twitter.com/jsarieroglu
https://mobile.twitter.com/msbagli -
@thorstein-veblen üstad azmine hayranım.
-
@son-kurşun denemekten,istemekten,umut etmekten başka çaremiz yok dostum Keşke elden başka birşey gelse de yapabilsek.
-
Arkadaşlar denetmenlikle müfettişliğn birlestirelecegi iddiaları yer alıyor diğer sayfalarda . Maalesef bu durumda 10 promosyon ilanı gelmeyebilir . Umutsuzluk kapıda .
-
@umutsuz-0 o iddia senelerdir var hocam sanmıyorum ki şu zaman da olsun
-
Birleşme olmaz da denetmenlerin özlük hakları belki yükseltilir
-
@thorstein-veblen inşallah birleşme değilde mevcut görev yapan denetmen arkadaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi için çalışma yapılır ve 10 . Pro ilanida en yakın sürede gelir.
-
Arkadaşlar başka gruplarda denetmenlik ve müfettişliğin birleştirileceği haberleri yer alıyor. Bu durumda düzenleme bitmeden ilan da gelmez gibime geliyor. Düzenleme bitince yeni ilan gelirse o da kurum sınavıyla gelir. Müfettişlikte ingilizce soru oluyor muydu ya da yds şartı var mıydı bilen var mı?
-
@delta müfettişlik sınavında İngilizce var hocam. Yds şartı yok yani
-
Denetmenlikle mufettislik birleşmiyo arkadaslar hala anlamadiniz mi bunlar sehir efsanesi. Teftis baskani da bunun olmayacagini kac kez soyledi.
-
Arkadaşlar şimdi SGK kaç promosyon daha alım yapacak belli mi? Yani mesela 400 er den 2 promosyon daha alıp bı kaç yıl bekleme durumu olur mu? Tam olarak bu alım işleri nasıl oluyor SGK'da acaba?
-
@ronay92 Sgknın 5000 denetim elemanı hedefi var.Şu an bunun yarısı anca karşılandı.Alımlar devam eder diye düşünüyorum
-
Guy ilanı da geldi. Sgk uyuyor çok sinirim bozuldu ilana en hazır olduğunu düşündüğümüz kurumdan ses yok. @paretowilfredo üstad yokmu bir haber
-
Suan ilan gelse bile sevinmek ne mumkun..resmen guy dguy vmy bu 3 sinava ayni kişiler gircek sgk da eklenirse belli puanin altinda kalanlar resmen ilana bakıp kalcak
-
Artık tek derdimiz kaldı o da twitterdan sgk başkanına sesimizi duyurmak başka da çaremiz yok