10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
çeko puan türleri çöp mü olacak arkadaşlar çeko ağırlıklı puan türüyle yüklü alım yapan sgk denetmen yardımcılığından başka bir kurum ve meslek var mı ?
-
@yigido89 bu yil ceko dan başka alan olmadi sanirim
-
@çöl-aslani hic bir sistemin hızına yetisemiyorum
-
Ortalık iyice karıstı. Cb kararnamesi ile her şey ortaya çıkacak sanırım..
-
@yigido89 il goc ve merkez goc ceko puan turu kullandi ama oyle yuklu bir alim olmadi
-
Biraz alakasiz olcak ama arkadaslar ceko pdf elinde olan var mi rica etsem
-
Şimdi bu denetmenlik nolucak yani ne zaman belli olur deli olcam şimdi aylardır bu ilanı bekliyorum
-
Bence pusuya yatalım yeni bakan açıklandığı an yüklenelim ehehe.
-
Bakan içiin zehra zümrüt selçuk ismi geçiyor şuan
-
@paretowilfredo hocam açıklanan khk ve yeni bakan hakkındaki değerlendirmeniz olacak mı. Sgk denetmenliğini artık unutalım mı?
-
@çöl-aslani Dostum yeni yapı halen belli değil. Ne unvan alınacak, taşrada mı kalınacak yoksa birleşme mi olacak. Şu an zaten denetmenlik diye bir unvanımız yok artık. Bakalım yeni unvan ne olacak?
-
@paretowilfredo Cb kararnamesi ile belli olur mu üstad yeni yapılanma ?
-
@serhats İlkinde olmasa bile dostum bu hafta halledilir aksi halde kurumlarda bir fetret söz konusu. Kadrolar kaldırıldı vs. bu şekilde uzun sürdürülmez hallolur en kısa sürede.
-
@paretowilfredo İnşallah hocam
-
Kararnameleri inceledim de bundan sonra artık sgk denetmenliği yerine çalışma,sosyal hizmetler ve aile bakanlığı uzman yardımcısı ilanı beklicez sanırım...
-
@paretowilfredo üstad bizim halimiz ne olacak
-
Bu yılın en mağduru sanırım çeko puanı olup elinde patlayan bizler olduk sanırım. Büyük ödül bize..
-
@serhats Bence hocam taşra teşkilatı yönetmelik veya kanunla düzenlenecek. Ondan sonrada yönetmeliklerde de sgk denetmenlik kadrosu aynen devam edecek.
-
@umutsuz-0 Hocam dediğiniz gibi bir şey de olabilir tabi. Sanırım bize en doğru bilgiyi yine @paretowilfredo üstad verebilir.
-
- Promosyodan p23 adaletsizliği ,açıklanmayan mülakat son olarak mesleğin akibeti şans mi nasip mi nedersek diyelim artık