10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Bakanlar belli olunca alım için baskı yapalım arkadaşlar
-
@çöl-aslani Fatma Betül Sayan Kaya olucak bence hocam
-
Ortada kurum yok alımdan bahsediyorsunuz arkadaşlar mevcut denetmenlerin bile ne olacağı belli değil henüz madde komple kaldırıldı khk bakın gerçeklerle yüzleşin
-
@hayalimsgk yeni ilan bu sene gelir ise çok iyi bence
-
Sosyal medyada gordugum bir belgede calisma sosyal politakalar ve aile bakani olarak aysenur bahcekapali nin ismi yaziyordu ne derece dogru bilemiyorum.
-
21.30 da belli olacak bu akşam. Sgk da bir ihtiyaç ver ise neden ümitsiz olalım.
-
Gün doğmadan neler doğar. Birleşme olması tepede olur alttaki kurumlar sadece bağlanır ve yapıda çok bir oynama olmaz ise denetmenlik kadrolarında sorun olmaz çünkü daha önce 5000 denetmen yardımcısı alınacağını açıklamışlardı ve bu daha tamamlanmadı demek ki ihtiyaç var. İnşaAllah bir an önce gelirde ilan hepimiz rahatlarız.
-
@hayalimsgk kardeşim khk dan haberim yok. Bu konuda ki khk yı bizle paylaşırmısın
-
- KHK 88 . Madde SGK Taşra teşkilatı kaldırıldı.
-
@umutsuz-0 Maalesef arkadaşlar sistem oturuncaya kadar ilan gelmesi zor. Büyük ihtimalle sgk denetmenleride taşra uzman kadrosuna aktarılıcaklar. Akşam çıkarılıcak k.h.k. ile bu durum netleşebilir.
-
Arkadaşlar bir forumda şöyle bir yazı ile karşılaştım.
"bilindiği üzere bakanlıkların yeniden yapılandırılması konusunda kurulan çalıştayın başında Efkan Ala var. Bir kaç gün önce canlı yayında yapılan röportaj sırasında spikerin sorduğu soru ve verilen yanıtı aynen aktarıyorum:Spiker: Bazı bakanlıklar birleşecek ve bunların bürokratik yapısı değişecek. Ne yönde değişecek? Üst bürokratlar mı yoksa personele kadar yansıyacak bir değişiklik görecek miyiz?
Efkan Ala: Yok. Personele kadar yansıyacak bir değişiklik yok. Bu devlet memurları kanunun konusudur. Bizim kararnamelerimizde o konuda hiç bir düzenleme değişiklik söz konusu değil. bakanlıklar birleşince o iki bakanlığın personeli de bir bakanlığın personeli haline geliyor. Bizim burada zaten genel olarak yaptığımız düzenleme de cbk nın yetkisi alanına giren düzenleme de üst kademe yöneticileridir. Bunlar merkezde genel müdür ve üstü, genel müdür yardımcıları olabilir yani bazı değişiklikler yapılabilir ama taşrada da valiler ve yine dışarda büyükelçiler vs vs vs
diye gidiyor. sonra spiker birleştirilen bakanlıkların personelinden bir havuz mu oluşturulacak sorusuna, yok kim hangi bakanlıkta hangi genel müdürlüğe bağlı ise orada devam edecek minvalinde bir yanıt veriliyor.
Özetle bu şekilde devam. ha ilerde 657 değişir denetim hizmetleri sınıfı kurulur belki o zaman bir değişiklik olabilir bilemem ama ondan da umudum yok. mevcut duruma devam arkadaşlar. kolay gelsin."
-
@murat-c tepeden tırnağa bir değişiklik olmayacaksa tüm kurum ve personel neden ilga edilsin diye soru sormak istiyorum ama siz sadece aktaransınız Hocam yüklenmiyorum o yüzden
-
İşte bizde bir yerden bir şey yakalayıp umutlanabilir miyiz diye bakıyor ve iyi bir haber bekliyoruz. O yüzden değişik forumlarda sürekli paylaşım takip ediyoruz ama ancak bunlar var bakalım İnşaAllah bir an önce iyi bir haber alırız.
-
Arkadaşlar sorumu cahilliğime verin. Taşradakı kadro kalkınca ordaki işi yapacak bir birim var mi. Bu boşluğu nasıl dolduracaklar
-
Şimdi sgk taşta birimi kapatılmıştır diyor 703 khk. Buna göre sgk denetmenliği de gitti ve yerine taşra uzmanı adı altında yeni bir kadro gelecek ayrıca kanuna göre bunlara inceleme denetleme soruşturma yetkisi verilecek fakat bu yetkileri kullananlar müfettişler gibi rotasyona dahil edilecekler ayrıca dil ve tez şartlarını yerine getirecekler diyor. Şimdi asıl soru işareti şu ?gelir uzmanlığı,sgk denetmenleri ve duy lar ne olacak ??
-
Bu madde kapsamında istihdam edilen uzman ve uzman yardımcılarına teşkilatlanmaya ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamelerinde öngörülmesi kaydıyla diğer görevlerinin yanı sıra yönetmelikle belirlenen usul ve esaslar çerçevesinde teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma yaptırılabilir. Ancak bu şekilde teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma yapmakla görevlendirilenler yer değiştirme suretiyle atamaya tabi tutulurlar. Uzman ve uzman yardımcılarına teftiş, denetim, inceleme ve soruşturma işlerine ilişkin görevlendirmelerinde, 10/2/1954 tarihli ve 6245 sayılı Harcırah Kanununun 33 üncü maddesinin (b) fıkrası hükmü uygulanır. Bunların görevlendirme, çalışma ve yer değiştirmelerine ilişkin usul ve esaslar Devlet Personel Başkanlığının görüşü alınarak çıkarılacak kurumsal yönetmelikle düzenlenir.
Kanun aynen böyle diyor
-
@agustcomte tüm taşra kadroları için mi bu yav ?
-
Tabi denetmenin adı uzman mi oldu simdi?
-
Yani* olcak
-
Hayalini kurup Talip olduğumuz meslek kalktı. Hayalini kuracağımız meslek yok