10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@serhats hadi bea ?
-
@b-ays valla duyumlari ozlemisim be
-
@b-ays yeni kabine ve bakanlıklar için khk gelecekmiş hocam. Trt haberde izledim az önce. Pareto üstadın dediği gibi khk olmadan ilan zor gibi..
-
@serhats duyum sandım ümitlendim yav öyle girilir mi mevzuya
-
@thorstein-veblen Hocam arkadaşlarımız khk beklendiğini söylemişti. Ben de o yüzden biraz sert girmişim konuya. Özür dilerim..
-
@serhats khk dan hemen sonra gelme olasigi nedir acaba
-
@b-ays Ne yalan söyliyim bende ümit hiç bitmio hocam. Hedeflerden biri hantal bürokrasiyi engellemek deniliyo temmuz sonuna kadar falan ilan neden gelmesin..
-
@serhats zaten bu ayın sonunda 1 yıl olacak artık bir alımın yapılması lazım.
-
@thorstein-veblen geçen yıl sanırım 17 temmuzda ilan gelmişti. Sonuçlar açıklanmadan inşallah ilan gelir. Aslında bundan 1 ay önce falan en geç 9 temmuzda ilan gelecek duyumu vardı n'oldu acaba o mesele..
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@thorstein-veblen geçen yıl sanırım 17 temmuzda ilan gelmişti. Sonuçlar açıklanmadan inşallah ilan gelir. Aslında bundan 1 ay önce falan en geç 9 temmuzda ilan gelecek duyumu vardı n'oldu acaba o mesele..
Yani demek istediğim ilana çıkmak isteyen bir kurum olduğu duyumları vardı. İnşallah en geç temmuz sonu ilan gelir ..
-
İyi günler kimsenin bir duyumu bir tahmini yok sanırım forum tamamen sessizliğe gömülmüş. Geçen sene temmuz ortasında gelmişti İnşaAllah bu senede gelir ve hepimiz rahatlarız. 9. dönem güvenlik soruşturmaları yavaş yavaş bitiyor deniliyor ve sanırım tebligatlar ulaşmaya başlamış yakında yedekleri açıklarlar gibi görünüyor öncesinde 3 ayda açıklanmış ama İnşaAllah bu sefer erken olur ve bir an önce 10. dönem alım ilanı çıkar.
-
@murat-c yedeklerin açıklanması beklenmiyo genelde bir önceki promosyonda yedek olup 9. Promosyona girenlerde vardı. İnşAllah temenniniz gerçek olur..
-
Hiç mi duyum yok hiç mi haber yok? Sanırım kurum içindeki duyum alabilen azıcık da olsa ilan için etkisi olabilen insanlar kendi dertlerine düşmüşler ve bizi unutmuşlar bile. Birleşme, düzenleme gibi konulardan başka bi şey konuşulmaz oldu. Puanlarımıza yazık oldu resmen. Denetmenlerin koşullarının iyileştirilmesini hepimiz isteriz ama yeni düzenleme geldiğinde puan türü, sınav şekli de değişebilir ve bu beni çok tedirgin ediyor. Bu belirsizlik içinde bi umut bekliyoruz ama hiçbir haber yok önümüzü göremez olduk. Kpss’ den önce bi ilan daha gelse atanan guylar olduğu için puan 82lere kadar düşebilir ama işte düzenlemeler birleşmeler belli olmadan alım da yapmayacaklardır. Umarım en yakın zamanda belli olur ve kpssden önce bi ilan daha gelir aynı koşullarla.
-
@delta kpss sinav sonuclarinin aciklanmasindan oncesinde de gelmesine razıyım
-
@b-ays yeter ki başvurular açıklanmadan önce başlasın. Ama dostlar buraya gelip yazmakla olmuyor ciddi adımların atılması lazım.
-
@thorstein-veblen yapilacak bi etkinlige ya da para toplanmasına varim en azindan bunlar yapilmasi dahakolay şeyler
-
Hiç anlayan yok mu tag nasıl olunur direkt gündeme nasıl girilir? Pazartesi akşam yeni kabine belli olacakmış. Salı günü bir etkinlik yapılsa aslında güzel olur.
-
@serhats tag nasıl alınır*
-
Para toplanırsa ben de veririm yeter ki ilan gelsin. Bi 400 kişinin daha yüzünün gülmesi için ne gerekiyorsa yapalım ama bi yandan da ümitsizim açıkcası. Yeni kpssye girecekler bu ilanı istemeyecek yani genele baktığımızda bu ilanı isteyen bir avuç insanız o yüzden de ne kadar etkili olabiliriz bu düşündürüyor beni. Çok ümitsiz konuşuyor olabilirim ama gerçekleri de görmek gerekiyor.
-