10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@thorstein-veblen Tamamdır hocam. Bu arada etkinlik olmasını beklemeyelim ben başkanın son twitinin altına her gün yazmaya çalışıyorum. Sizlerde yazın arkadaşlar..
-
Şu an 500 kişilik kadro hazırda bekliyor ilan gelmesi için son şansımız çünkü denetmenlik ile teftişin birleşmesi durumu var eğer birleşirse bundan sonrasında 400-500 değil 40-50 kişilik ilanları bekliyor olacağız. Para toplayıp ilan verelim twitter falan artık boş bu saatten sonra
-
@erhan-tan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Şu an 500 kişilik kadro hazırda bekliyor ilan gelmesi için son şansımız çünkü denetmenlik ile teftişin birleşmesi durumu var eğer birleşirse bundan sonrasında 400-500 değil 40-50 kişilik ilanları bekliyor olacağız. Para toplayıp ilan verelim twitter falan artık boş bu saatten sonra
@paretowilfredo üstad birleşme mi olucak yoksa haklarda iyileştirme mi ?
-
Söylenen birleşme olması yönünde eğer olursa da şuan verilen 500 kişilik kadro iptal edilecek denetmenlik kadrosu kalkacağı için.
-
Madem başkan da birleşme taraftarı değil biraz zorlayıp kpss öncesi getirelim şu ilanı dostlar.
-
Ben de varim ne gerekiyorsa arkadaslar.
-
Bende varım
-
@serhats hocam etkinlik yapan arkadaştan bir ses var mı ?
-
@thorstein-veblen başkanın birleşme taraftarı olmadığını nerden çıkardınız ? Ayrıca tepeden karar verilirse Başkan istemese de olur birleşme.. İşin başkanla hiç alakası bile Yok
-
@hayalimsgk hocam yukarıda ki duyumu paylaşan arkadaşla özelden konuşurken söylemişti meğerse buraya yazmamış galiba küçük bir çam devirdim
-
Gençler hadi biraz başkanı ve kurumu yoklayalım
https://twitter.com/msbagli/status/1008743905771257856?s=21
https://twitter.com/sgksosyalmedya/status/1012326255138615297?s=21
-
@thorstein-veblen o etkinlik yapan arkadaşdan hala ses yok hocam. Cevap vermedi henüz..
-
Şu ilanda gelirse 2017 giren 81-82 üstü herkes yerleşir arkadaşlar bir şekilde bu ilanı getirtmeliyiz.
-
Arkadaşlar etkinlik organizisyonu düzenleyelim geç olmadan.bunun için bu işlerden anlayan biri olması lazım. Bizde maddi manevi destekçisi olalım . Aramızda varmı böyle biri. Ankara da oturanlar 10 15 kişilik bir ekip ile sgk başkanı ziyaret edilse nasıl olur. Bu ziyareti de haber konusu yapabilsek tadından yenmez tabi. Hep tweterdan sesimizi duyurmaya çalıştık. Birinci ağızdan duyuralım. Daha etkili bir metot olduğuna inıyorum.
-
@çöl-aslani ankara’da değilim malesef illa ki orada olan arkadaşlar vardır. ağustos’un başı gibi ankara’da olacağım ama o zaman da baya geç kalınır eğer farklı birşeyler yapılırsa buradayım.
-
@erhan-tan elimden geldiğince tweet atıyorum onceki para toplanisinda yardim ettim yine bir organizasyon olursa yine veririm yeter ki su ilan gelsin artik
-
Dostlar burayı canlı tutalım. Ses yok mu hocam hala o arkadaştan ? @serhats
-
Bu ilanı getirtmek lazım. 500 çok yüksek ve güzel bir rakam arkadaşlar.
-
@hahamas getirelim getirelim de hocam ne yapıcaz yok mu etkinlik işinden anlayan ? Parayı toplayalım yapalım birşeyler.
-
İlanın geleceği herhangi bir ümit var mı?