10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Şu anda ki bakanın bile yeri garanti değil ki bence yeni bakan Fatma Betül Sayan Kaya olucak kabineden önce ilanın gelmesi zor Ağustosta gelip gelmemesi tamamen yeni bakana bağlı bence
-
Arkadaşlar bu akşam 19.00da etkinlik yapılacak. Tag daha belli değil. Hep beraber birlik olup olanca gücümüzle bu akşam bastıralım. Kaynak: facebook kpss A grubu
-
@serhats sgk ile ilgili mi hocam ?
-
@thorstein-veblen aynen hocam. Mehmet Hayva isimli bir arkadaşımız var facebook gruplarında geziyosanız ismini görmüş olabilirsiniz. Dün gece kendisi ileti paylaştı konu çok karıştığı için kaldırdı. Kendisiyle konuştum bugün büyük ihtimal tag alınıp tekrar yazılacaktır.
-
@serhats tamamdır hocam yüklenelim alalım şu ilanı yav.
-
@thorstein-veblen Yüklenelim alalım hocam. Bayram yerine dönsün buralar.
-
Boşuna heveslenmeyin arkadaslar eylül ekimde olur mülakat kpss öncesi gelmez bu sene girenlerde başvurur
Ukala ya da çok bilmiş değilim tecrubeliyim 2 kez elendim önceki promosyunu da takip ettim -
@shady1 hocam çok kritik bir dönem. Kimden talep edilse yapabilecek var mıdır bilemiyorum.
-
Kaderdaşlarım Gelir gelmez derdine düşmeyelim . Kpss sonucu açıklanana kadar ümidimizi yitirmeyelim . Mücadelemizi daha yoğun yapalım. Tıpkı ustadın dediği gibi
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
çatlarsan, doğuran kısrak utansın!Eski çınar şimdi noel ağacı;
Dallarda iğreti yaprak utansın!Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!ölümden ilerde varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!Ey binbir tanede solmayan tek renk;
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın -
@xxxkara mülakat eylül ekimde olsun hocam ona razıyız
-
Saat 19.00da etkinlik kesin olarak var arkadaşlar. Tag direkt gündemden girecek ordan yazalım. Hep beraber bastıralım ilanı alalım inşallah.
-
Tag ---> SgkDenetmen Yrdilanı
Haydi arkadaşlar bastıralım
-
"SgkDenetmen Yrdilanı" @msbagli @jsarieroglu bakanla başkanı etiketleyin dostlar.
-
Arkadaşlar etkinlik War destek olalım
-
Güzel gençler devam 5. Sıraya yükseldik aynen devam!
-
SgkDenetmen Yrdilanı arkadaslar fırsat ayagımıza geldı lutfen katılım gösterelım
-
arkadaşlar yazalım bu ilanı da alırsak süper olur
-
SgkDenetmen Yrdilanı +3
-
Yüklenelin gençler "SgkDenetmen Yrdilanı" @msbagli @jsarieroglu bakanla başkanı etiketleyin dostlar
-
Allah'ını seven defansa gelsin :)) bakanin son tweetine yüklenin azcık