10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Dostlar merhaba. Bu başlık için de söylediğim diğer başlıklardaki gibi olacak. Henüz net bir bilgi yok ve olduğunda gerçekten yazacağım. O yönden emin olabilirsiniz. Şu an öngörmek çok kolay değil dostlar fikrimi soranlar için de bunu söyleyeyim. Kurumdaki hallerden bahsedeyim size;
Şu an iki temel konu var gündemde;
İlki 5. Promosyonun Yeterlik atamaları. Tercih sürecindeler ve onların ataması yapılacak.
İkinci ve daha önemlisi, üç bakanlığın birleşmesi neticesinde mesleğe ve dahi diğer mesleklerde de durumun ne olacağı konusu. Bu hususta bir KHK bekleniyor ve bir çok şey değişebilir kurum açısından. Bu süreçte de alımdan evvel bunun netleşmesini bekleyeceklerini düşünüyorum. Bakalım KHK bi gelsin mesleğin ahvâlini bi görelim. Gerisini sonra soruşturalım.
-
yalan oldu bizim puanlar.. kı payı kaçırmıştım 9'u...çok koyuyor şimdi.
-
Biz de mi para toplayip ilan verseydik . Guy cular yaman cikti
-
@shady1 O ilanda Sgk da yazıyodu ama
-
@davetsiz Hocam çıkmadık candan umut kesilmez. İnşallah kpss öncesi gelir ilan..
-
@serhats hadi ya dikkat etmedim demek. O zaman niye ilan gelmedi dostum e bu da sgk farki dimi
-
@shady1 Değişik şeyler Sgkdan çıkıyo bu ara biliyosun. 6 ay mülakat sonucu beklendi 9da. Umut kesmek olmaz yine de be dostum gün doğmadan neler doğar. Kpss sonuçları ağustos sonu açıklanıyo. Neden olmasın
-
Alim yapilacak puan turleri degismez insallah
-
@b-ays Neden öyle bişey dediniz ki hocam
-
@serhats her sey degisiyor korkuyorum valla
Zaten mufettisligi p42 den almadi ters kose yapmisti Her an her sey oluyor sgkda
bilgim oldugunudan degil sadece korkum olduğundan yazdim -
@b-ays Puan türlerinde değişme olmaz hocam ben ihtimal vermiyorum. İnşallah olmaz diyelim tabi yinede..
-
Dostlar bu ilanı getirtmemiz lazım bizde birşeyler yapalım yav
-
Hiçbir duyum yok gelse Bakanımız bir açıklama yapardı öncesinde diye düşünüyorum.
-
Seçim de bitti bu iş yatar artık
-
Yeni kabine ağustos ayına yetişir mi. Yeni kabineden ümitlenelim mi
-
kpss oncesi ilan gelmezse agustos ayinda ilan gelecegini hic sanmiyorum.
-
Bu ara Maliye Bakanlığı ilanları gelince SGK nın eli rahatladı gibi. Muhtemelen onlarda ilan çıkarıp çıkarmama baskısı yaşıyorlardır. Maliye ilanlarıyla bu baskı ister istemez hafiflemiş oldu.
-
Yeni SGK sisteminde kpss puanının yarısı alınacaktı herhalde aslında kpss den önce gelse güzel olurdu yüksek puanlılar çekilmişti önümüzden.
-
Zorlamazsak elbette gelmez gençler bu ilanın başvuruları 1 eylül’den önce başlamalı.
-
@Antimülakat üstat bu ilani nasi getirebiliriz kpss öncesi