10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@thorstein-veblen valla hiç bilmiyorum ki. benim öyle bir gücüm yok. ama anlayan biri varsa katılırım anca.
-
@thorstein-veblen Yok hocam yok. anlamadım ben cevap veren aktif bir arkadaşdı. İletide etiketli. Bazen bakıyorum foto falan da paylaşıyor ama hala cevap vermedi ne hikmetse...
-
Arkadaslar içeriden aldığım bilgiye göre şu an 400 500 gibi bir kadro hazırlığı yokmuş. Kpss den önce ilan gelmesi hemen hemen imkansız gibi yani.
-
@i̇l-han-0 ilanin bile hazir oldugunu pareto soylemisti. Üstelik daha 9.pro açiklanmamişti soylediginde.
Size soylemiyorum ama bazilari bu ilanin kpss oncesi gelmemesi için can atiyo. Bunlar puani yetmeyenler ve puani olmayan yeni mezun olacak kisiler.
Merak etmeyin bu kadar tecrübeli adamla kpss sonrasi bile yine yarışamayacaksınız. -
@shady1 yemin ederim söylemek istediğim ama sırf polemik olmasın diye söylemediğim ne varsa hepsini yazmışsın kardeşim ağzına sağlık insanlarsa biraz utanma olması gerekiyor 1 yıl olacak neredeyse ilan gelmeyeli güya insanların burada ümitlerini kırıp birşeyler yapmasına engel olacaklar ilan da sarkacak niyet okuma değil görünen köy bu.
-
@shady1 kpss öncesi gelmesi benim de işime geliyor 2 defa girdim kpss ye bu 3. Olacak bir önceki denetçi alımında arkadaşım 2 gün önceden haber vermişti ilan hazir geliyor diye ama 1.5 puanla kaçırdım. Inşallah ben yanılırım. Size tavsiyem insanlara karşı bu kadar peşin hükümlü olmayın. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
-
@i̇l-han-0 ben zaten size söylemedigimi belirttim.
Bu niyette olan cok insan oldugunu biliyorum.@Thorstein-Veblen rgerçekler bunlar kardesim. Polemik degil tabii ki ama birisinin de soylemesi lazim bunlari
Senin yazdiklarin da tamamlayici olmuş sağolasın. -
@erhan-tan, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Şu an 500 kişilik kadro hazırda bekliyor ilan gelmesi için son şansımız çünkü denetmenlik ile teftişin birleşmesi durumu var eğer birleşirse bundan sonrasında 400-500 değil 40-50 kişilik ilanları bekliyor olacağız. Para toplayıp ilan verelim twitter falan artık boş bu saatten sonra
@İl-Han-0 madem kpss öncesi gelmesi işine geliyor çok değil bir sayfa önce ilanın hazır olduguyla ilgili duyum var varsayalım senin duyumun doğru olsun dostum o zaman insanların senin duyumuna göre hareket edip mücadeleyi bırakmaları mı senin işine gelir? yoksa bir sayfa önceki şu duyuma göremi hareket edip ilanı getirtmeye çalışmaları mı senin işine gelir ? Doğru bile olsa duyumun insanların şevkini kırmamak ve senin de çıkarına olması için bu duyumu burada paylaşmaman gerekirdi. En azından bu kadar kesin ve net konuşmamalıydın.
-
Ozaman burada şevkini kırdığım arkadaşlardan özür diliyorum. Bir kaç hafta önce forumları takip etme kararı aldım ama buralarda haklı olarak insanların ne niyetle yazdığını bilmek pek mümkün değil. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Yazık ettiler puanlarimiza. Gelmesi artık mucizelere kaldı.
-
@davetsiz gelir hocam gelir zorlarsak o ilan seve seve gelir
https://twitter.com/msbagli/status/1008743905771257856?s=21
Başkana yüklenelim biraz dostlar boş durmaktan iyidir. -
Beklenen khk gelene kadar,Bakanlıgın ahvali belli olana kadar ilan gelmicek arkadaşlar.. demoralize etmek icin yazmıyorum. En azndan Önümüzdeki sınavları elimizden kaybetmeyelim.
-
Vmy dguy kaymakamlık var ama gönlum sgk dan yana umarım gelir beklenen ilan
-
@paretowilfredo hocam ömrümüzden koca bir yıl gitti. Kpss öncesi ikinci ilan dan hiç mi ümit yok.
-
@çöl-aslani Birleşme başlığında söz ettim düşüncelerimden dostum. Mesleğin ahvali belli olmadan sanmıyorum malesef.
-
100 yılda bir olacak birleşme bize denk geldi. Her sene en az 2 ilana cikan kurum bu sene çıkmayacak. Vallahi bravo
-
Dostlar bekleyerek bu ilan gelmez birşeyler yapmak lazım.
-
Şu süreç tamamlanıp Bakanlık birleşmeleri tamamlansa da artık ilanları beklemeye koyulsak. Her anlamda çok hareketli bir yıl olacak.
-
Büyük gün 9 temmuz..
-
@serhats duyum mu varr hocam:))