10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@kuşçubaşıeşref Olduğu vakit paylaşacağım dostum
-
Ben Burcu şensoya sordum şunu dedi : Şu anda böyle bir durum yok ancak sonra ne olur hep birlikte gorecegiz.
-
@paretowilfredo hiç mi haber yok, yoksa olumsuz olduğu için mi yazmıyorsunuz
-
Kpss sinavida bitti. Son bir ay bile kalmadı. İlan gelecek ise mucadele edelim.
-
Arkadaşlar etkinlik yapmak lazım. Şimdi twitterda orta dünya medya diye bir hesap gördüm kolayca ttye çıkarabiliriz demiş ve 0533 690 2280 gibi bir whatsapp numarası vermiş. Güven olur mu? Napsak bir tag satın almak için başvuralım mı ne dersiniz ???
-
@serhats hocam @paretowilfredo üstadı bekleyelim ondan gelicek duyumlar ne olduğunu gösterecek şu an herkes yapılandırma ile ilgileniyor ilan daha ikinci planda
-
@kuşçubaşıeşref 27 ağustosa kadar uzatıldı yapılandırma..
-
@serhats gördüm kötü oldu bu durum
-
Sınav bitti şurda 3-4 haftaya da açıklanacak. Sınav kolay olduğu için herkesin alan neti iyi ve çeko çalışmadan 13-14 net yapan insanlar p42’den iyi puanlar alacaklar özellikle hukukun kolay olmasından dolayı. Tamamen tahminim ama son alımda da 84,3le kapatır demiştim 84,28’le kapattı tahminlerim az çok çıkar ve bu alım kpss açıklandıktan sonra olursa 85 üstüyle kapatır o da en iyi ihtimal. Yok artık 90la mı kapatacak diyenler olacak ama yaşayıp göreceğiz. İnşallah ben yanılırım
-
Ya burda herkesin puanı sağlam ya da güvendiği bişey var. Kimse de ne bileyim başkanın twitlerinin altına yazmak olsun hadi şöyle yapalım böyle yapalım diyen de yok. Ne olacak böyle..
-
Birşeyler yapmalıyız artık vakit
geçiyor.@paretowilfredo hocam ümit var mı bu bir aylık süreçte -
-
85 84 alan arkadaslae gecen sene netleriniz nasildi
-
@serhats işin sebebi belli hocam kimse uğraşmak sorumluluk almak istemiyor bende artık uğraşmaz oldum hergün birşeyler yapalım diye burada yazılıyor ediliyor bir öneride bulunulduğu zaman veya yapmak istendiğinde kimseden ses çıkmıyor.
-
Arkadaşlar sonuçlar aciklanmadan önce gelmezse açıklandıktan hemen sonra gelme ihtimali nedir? Bir de netleriniz nasıl yeni sınav için?
-
@serhats dostum ben arada yazıyorum lakin insanların dguy vmy ziraat guy sınavları var toplanmak mümkün değil şu süreçte kaldı ki SGK da tam durum belli değil zaten hak da vermek lazım
-
Gecen sene 84 alanlar netlerini paylasabilirmi lutfen
-
@adam-simith 23 net cekodan. P48 80
-
@gresham-t Hocam sonbahara kadar ilanın gelceğini düşünüyorum ama sadece tahmin belirteyim . Çeko 30,75 net var hocam.
-
@paretowilfredo sizi de rahatsız ediyoruz ama ümidimizi keselim mi ne yapalım hiç mi duyum yok ya da olumsuz mu bi şey söyleyebilir misiniz