10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Etkin ücret sorusuna itiraz edilecek sanırım. Cevaplardan biri de marjinal ücret olması gerekiyordu çünkü.
-
@davetsiz bu sene o kadar netim bile yok zordu valla 15 - 25 arası iş görür 20 üstü çok iyi iş görür hemde
-
@kuşçubaşıeşref kardesim ben girmedim ama burada Yazılanlara bakılınca sorular arasında çok bir fark yok zorluk derecesi açısından diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar hepimiz bu ilanın gelmesini istiyoruz fakat sonrasında kurumun iş yoğunluğu var deyip eli kolu bağlı oturuyoruz. Ben tweteri sirf etkinliğe destek amaçlı kullanan biriyim. Pek te anlamam. Ücret ve etkinlik desteği için hertürlü varım. Son bir ay bile kalmadı. Bir yıllık emek ve bekleyiş son bulacak. İlan gelmez deyip oturmayı tercih edenler oturmaya devam edin de olumsuz yorum yapıp şevkimizi kırmayin yeter...
-
@serhats @ÇÖL-ASLANI hocam yapacak birşey yok eğer ki katılım olacaksa para toplayalım yapalım 1 aydan az bir zaman kaldı ta seçim öncesinden yırtınıyorum kimseden ses çıkmıyor.
-
@thorstein-veblen kardeşim bu işten anlayan biri var ise tag alma işi falan. Ben desteğe hazirim. Gurubu takip eden arkadaşlara sesleniyorum. Neyi bekliyorsunuz? 1000 kişilik guy alımı bile olmayacakti etkinlik düzenlenmemiş olsa idi. Alım olmaması için bir kanun yok. İstemesini bilelim . 31 ağustos da açıklanacak sonuçlar. Baka baka heba olacak bir yillik emek. Sgk ilanı gelse kim başvuracak ise onlar dan destek bekliyorum. Lütfen son bir gayret edelim. Biz ekelim. Bitmez se toprak utansın !
-
@çöl-aslani Ben varım arkadaşlar elimden gelen desteği verebilirim.
-
@çöl-aslani hocam çok sorduk sordurttuk lakin anlayan ya yok ya da ses çıkarmıyor en son @serhats dostun dediği yere gözü karartıp gidicez herhalde.
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar etkinlik yapmak lazım. Şimdi twitterda orta dünya medya diye bir hesap gördüm kolayca ttye çıkarabiliriz demiş ve 0533 690 2280 gibi bir whatsapp numarası vermiş. Güven olur mu? Napsak bir tag satın almak için başvuralım mı ne dersiniz ???
Şu hesabı gördüm geçen twitterda bir whatsapptan yazsak mı ki ?
-
@davetsiz ben geçen sene daha fazla yaptım açıkçası bana geçen seneye göre zor geldi hocam
-
@serhats konuş istersen hocam bir bakalım ne diyor ne istiyor garanti veriyor mu ? Ne kadar süre gündemde kalabiliyoruz ?
-
@thorstein-veblen Hocam numara belli biraz da farklı kişilerin kıyısından köşesinden tutmasının taraftarıyım ben. Maddi - manevi desteğe hazırım ben zaten. Hep aynı kişiler olmasın biraz farklı kişilerin katkısını görelim..
-
@gresham-t hocam bireysel olarak itiraz edebilir miyiz ?
-
@grundig Tabiki. Facebook'ta bı arkadaş yazmış sanırım Adem Kaya hoca öncülüğünde itiraz edilecek galiba
-
@gresham-t link atarmısınız ?
-
@grundig mobilden girdiğim için atamadım hocam kusura bakmayin
-
@delta Estğafurullah dostum. Olumlu/olumsuz bir ses yok açıkçası. Daha evvelki 7.promosyonda olduğu gibi ansızın bir ilan da verebilir kurum yeni KPSS'yi katmadan, daha sonraya da bırakabilir. Malesef çok belirli ilerleyen bir kurum değil SGK.
-
Bu ilana basvurmayacak olsam da kpss aciklanmadan gelecek ilan icin ne gerekiyosa yardim etmeye hazirim. Emekleriniz boşa gitmesin yeter ki arkadaslar . O puanlari kolay almadiniz biliyorum.
-
Bence kurum başkanına yazmamız daha iyi olacak, bir senedir ilan gelmiyor şeklinde belirterek. Resmen bir sene oldu
-
Arkadaşlar SGK hangi yıllar çift alım yapti biliyor musunuz?