10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar 2017 sınavından çeko puan türleri olanların , 2018 çeko puan türleri nasıl acaba ilerleme mi var gerileme mi?
-
Arkadaşlar twitter falan bu saatten sonra iş bitirmez. Bize artık iş bitirici şeyler lazım. Mesela bakan dahil en üst yetkililere 1. Ağızdan derdimizi anlatmak. Biz bunun peşine düşmeliyiz
-
Sadece 3 haftamız kaldı elimizden ne geliyorsa yapalım. Her gün hem başkana hem bakana tweet atalım. Daha farklı etkin düşüncesi olanlar da belirtsin biz elimizden geleni yapalım ki sonrasında pişman olmayalım.
-
@gresham-t hocam soruya itiraz edilmiş mi takip edebildiniz mi ?
-
@grundig, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@gresham-t hocam soruya itiraz edilmiş mi takip edebildiniz mi ?
Sanırım itiraz süresi geçmiş. Yoksa itiraz dilekçesi gönderecektim inşallah başkaları itiraz etmiştir.
-
@grundig adem hocaya mesaj attım o da 1 gün gecikmeyle dilekçe yazmış. İnşallah kabul edilir yine dedi
-
@gresham-t tamam hocam sağolun .
-
Gecen seneye gore ceko netleriniz dusdumu
-
@adam-simith herkes zor diyor ama basit sorular da vardı. Geçen sene girmedim ama bu sene 20 netim var benim. 1 soru kesin hatalı. Etkin ücret sorusu. O soru da iki tane doğru cevap var eğer 2 cevap da kabul edilirse 21 olacak. Sizlerin nasıl ?
-
@gresham-t benimde 15 gecen sene 20 netim vardi
-
Gecen sene hukuk 24-12 ceko 25-14
P42 88 gelmisti -
1 senede alima çıkardı bu kurum noldu böyle arkadaslar akıbetini bilen yok mu?
-
@olursaolur kimse daha tam olarak kurumda ne olduğunu bilmiyor ki yani kadronun şu anki durumu nedir birleşme oldu mu olmadı mı ya da tam olarak ne oldu, ilan eski sistemle mi gelecek ya da ilan gelecek mi vs vs. Bı netlik var mı ya da varda ben mi bilmiyorum anlamadım ki
-
@gresham-t sen çok geride kalmışsın be dostum kadro aynen kaldı değişen birşey Yok şimdilik.
-
@olursaolur böyle kimse sesini çıkartmazsa daha çok bekleriz. Ben her gün tweet atıyorum ama 3-5 kişinin atmasıyla hiçbir şey olmuyor
-
@delta ne gerekiyosa yapalim arkadaslar seri alimlar dediler 1 yıldır ilan yok
-
@hayalimsgk hayali SGK olan birini uyandirdigim için mutluyum. O zaman ilanlar aynı şekilde gelecek mi diyorsun yani kardeş?
-
inş gelir guy olmadı belki bu alur
-
@b-ays gkgy, iktisat ve maliye'den kaç net yapmıştınız ?
-
@müstatil onlar dusuktu hocam
Gy 28-13
Gk43-16
Maliye27-13
İktisat 26-8