10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@hayalimsgk nasil da kedni biliyosun bak ben isim vermemiştim halbuki
-
@hayalimsgk arkadaşın isteği ile hesabını kapadık. Sizden ricam tartışmayı uzatmayalım dostlar. İyi forumlar hepinize.
-
İlan sizce en yakın ne zaman gelir ve kaç kişilik olur? Ayrıca ilan gelirse p23 le yine alıma çıkılır mi dersiniz?
-
@gresham-t muhtemelen eylül gibi gelecek, p23’ü de dahil etmeleri durumunda puan iyice yükselecek çünkü geçen sene tek yıl puanı geçerliyken bile 84,28 ile kapatan yer bu defa sınavın da kolay olmasının etkisiyle iyice yükselecektir. Daha önce tek puan türüyle alım yapan bu mesleği neden bu hale getirdiler anlamıyorum. Mülakattan elendim tek istediğim meslek buydu hayatım bitmiş gibi hissediyorum ve bir daha mülakata bile kalamayabilirim Allah bu çaresizliği kimseye yaşatmasın
-
@müellif amin.
-
@delta bende sizle aynı durumdayım.Biri ilk alımda olmadıysa ikincide olur diyor, biri bir kere elendiysen bir daha almazlar diyor.Benimde tek istediğim yer burasıydı Rabbim inşallah hepimize nasip eder.
-
@elfelfelf amin inşallah. Ben her gün tweet atıyorum son ilanın üzerinden 1 sene geçtiğini belirterek hem bakana hem başkana. Sizler de atın lütfen 25 günümüz daha var sanmıyorum 25 gün içinde ilanın geleceğini ama yine de atıyorum tweet ne kaybederiz ki
-
@delta bir süredir foruma bakamıyordum fakat herhangi bir etkinlik olursa katılabilirim.
-
P23 saçmalığı olmasa ben de mulakattayim. Madem bu şekilde bizi mağdur edecektin o zaman neden tek ilan?
Sgk bu yıl tamamiyle hayalkırıklığı. Umarım bekledigim mülakatlardan yüzüm güler de bir daha önünden geçmem sgk nin. Sorsan çekocuyuz çeko netimiz çok iyi. 400 kişilik ilanda 100 çeko mezunu alacağına istatistikci alıyor puanlar 70 e vuruyor. Kardesim ben niye 4 yıl iş hukuku sosyal güvenlik hukuku gördüm niye ben kpss de çeko ya çalıştım??? sgk bize üvey evlat muamelesi yapıyor. Yazıklar olsun isyan etmemek elde değil -
@davetsiz p23 le alım sona erer inşallah.
-
@delta aynen ben de elendim ve en cok istedigim meslek buydu .bir sorum olacak. Bu sene puanlar yukselirse p42 88 puana gelir mi peki . Valla korkuyorum gelmez diye
-
@b-ays netleriniz nasıl ki hocam
-
@gresham-t yok bu 2017 puanim
-
@b-ays 2017 kpss hukuk 24/12 ceko 25 14
-
@b-ays anladım hocam. Puanlar düşecek gibi bu sene girenler için ve 88 puana rahat gelir bence
-
@gresham-t insallah hocam
-
Ankarada oturan arkadaşlar bakanliğa 5 10 kişilik grupla gidip sıkıntımızı dile getirseler olmazmı. Bu kadar mi zor bir bakana ulaşmak?kpss öncesi alım yapılacaksa bu şekilde olur artik
-
@çöl-aslani kimseden ses yok ben kendi kendime tweet atıp duruyorum. Etkinlik falan yapalım bari katılacak olanlarla bi saat belirleyip aynı anda tweet atalım, sanmıyorum kimsenin bakanlığa gideceğini
-
@delta ses çikarmayanlar bizi işitip te destek olmayanlar ilan gelse ilk gün başvuru yapacak benciller. Bunların desteğide lazim değil kardeşim. Bencilce bir hayat sürsünler gitsinler...
-
Arkadaşlar kimsenin Eylül den önce ilan geleceği ile ilgili bir umudu kalmadı sanırım. Benim kurum içinden aldığım duyumlara göre bir çok bürokratın görevinin değiştirileceği hatta kurum başkanının başka bir göreve atanacağı için hiç sorumluluk almadığı yönünde. Mevcut durumda Kurum Başkanının bir etkisi kısıtlanmış durumda zaten. Etkinlik yapılacaksa Bakan hanım üzerinden yapılmalı.