10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@prometheus-0 yeter ki gelsin de Eylül ayına hatta 2018 sonuna kadar da razıyım ben. İnşallah bı an önce düzelir kurumdaki durumlar da normal alım düzenine geçilir.
-
@gresham-t bende eylülde gelecekmiş gibi hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur.amin
-
Arkadaşlar bari CİMER'den kuruma talepleri yazın bildirin ancak şu an erken alım olması hiç mantıklı olmayacaktır. VMY, DGUY ve GUY sınavlarının mülakatları sonuçlanınca puanlar düşecek bu da SGK Denetmenliği isteyen adayların şansını arttıracaktır. Eğer mülakatlar sonuçlanmadan alım ilanı yapılırsa hem 2017 hem de 2018 in puanları başvuracağı için geçen seneden daha da yüksek kapatır.
-
Hukuk İktisat maliye toplamı 75-77 net arası p42 etkisi ne olur? Yüksek gelme ihtimali var mı?
-
@okahraman07 çeko kaç hocam ?
-
@pawnex hocam çeko ya bakmadım ama 15 gelir diye düşünüyorum.
-
@okahraman07 öyle olursa 83 84 civarı bi puan gelebilir hocam
-
@pawnex hocam hukuk İktisat maliye toplamı %50 hukukun etkisi daha fazla. Hukuk diğerlerine göre iyi. Bende öyle düşünüyorum.
-
ben 9. promosyonun mülakatında yedek kaldım.Hala bizim durumumuzla ilgili bi haber yok.Daha hala işe başlamak için tebligat bekleyenler var.Yedek listeler ancak eylüle belli olur ardından da ilan gelir.Sgk çalışma konusunda inanılmaz hantal bi kurum
-
Hakikaten artık şu hantalliga bı son vermeleri kurum. Kazanan bile sürünüyor beklemeleri yuzunden
-
Yeni yönetmelikte mülakatın açıklanma süresi 10 gün.Eğer uygulanırsa 10. Promosyon 9’un talihsizliğini yaşamayacak en azından.
-
@luthor ilanin gec gelmesinin tek mantığı budur umarim
Takvime falan uydurmaya calisiyorlarsa .. -
@luthor, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Yeni yönetmelikte mülakatın açıklanma süresi 30 gün.Eğer uygulanırsa 10. Promosyon 9’un talihsizliğini yaşamayacak en azından.
Düzeltme 10 gün değil 30 gün
-
@b-ays Bilemiyorum hocam konu SGK olunca kimse kesin bir yorum yapamıyor:)
-
- Dönem şimdiden böyle hareketli ise sınav ilanı gelmesiyle birlikte sanırım 30 k iletiyi görürüz. Gerçekten çok istekli bir SGK güruhu gözlemliyorum!
-
@antimülakat kpss sonuçlarının açıklanmasıyla gör sen hocam. Şuan büyük bir kesim pusuda
-
- 1 ile kaçırınca nasıl bekliyorum anlatamam şu an .en kısa sürede inş gelir de kullanırız puanlarımızi
-
@aroma, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
- 1 ile kaçırınca nasıl bekliyorum anlatamam şu an .en kısa sürede inş gelir de kullanırız puanlarımızi
Ah be hocam ne kadar iyi niyetlisin hala 2017 puanlarını düşünüyorsun. Millet 2018 puanıyla uctu gitti bu ilanı kapti bile..pusuda bekliyor.
bizim 2017 ler çoktan yalan oldu bile.. -
@davetsiz aslında tam olarak öyle olmayabilir kardeşim. Bakalım puan baremleri nasıl olacak. Ha sizin kusuratla kactiysa en kötü 83 falandır yine zor ama belli de olmaz. Bı bakmışsın puanlar çok uçuk şekilde düşmüş neden olmasın
-
@gresham-t 0.3 ile kaçırdım. 2018 ilk ilanından hiç ama hiç umudum yok